Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.
Hejka, mam pytanie (zdaje mi się że to już było poruszane, ale nie wiem gdzie). Otóż ile w końcu ten romek ma świec? W sensie z obydwu stron mam i każda ma założoną jakby "fajkę" - nie chciałam tego ruszać. Jedna jest zapasowa, tak tu mówią, ale po co byłaby w ten sposób podłączona?
W R-150 jest na pewno świeca zapasowa z zapasową fajką. To ma chyba robić za efekt wizualny trochę.. Wiesz masz dwa tłumiki, dwie fajki, to można pomyśleć że dwa cylindry.... i jest większy lans...
Było poruszane i to zdaje mi się przez ciebie ale nie chce mi się szukać 150 Rometa i Jinluna to jednocylindrowce - a Romet ma taką właśnie atrapę-zapas - w jelonkach brak tego typu wydumek
Ej, nie przeze mnie, bo ja się tam nigdy nie dokręciłam A która jest w takim razie działająca? Jedna z nich jest obklejona tasma izolacyjna, nie wiem czy to od nowosci, czy ktorys mechanik zrobil