Zimowy serwis motocykla

Zimowy serwis motocykla

Postautor: slavko1 dodano: 21 gru 2010, 18:12

Bishop co się "pieklisz" - wrzuć na luz, czy ja gdzieś napisałem że naprawa źle wykonana albo coś w tym stylu. Jak bym nie chciał żeby coś było wymieniane to bym nie zlecał o czym mnie przestrzegałeś "simeringi". Opisałem wszystko zaraz po przyjeździe a przy Pawle nie liczyłem zębów na tylnej zębatce, zresztą po dojeździe do domu też nie bo jak pisałem wcześniej strasznie zmarzłem, ale wcześniej napisałem że jadąc toruńską miałem odczucie dłuższych biegów.
A po motor owszem wybierałem się kilka dni bo był śnieg na jezdni! I wybrałem jeden dzień w którym był mróź możliwie jak najmniejszy i czarny asfalt.
I nie widzę wszystkiego na "czarno". Opis tu nie jest dla mnie tylko dla innych użytkowników tego forum, może się kiedyś skuszą może nie, zresztą napisałem że wszystko opiszę w pierwszym poście. Opis jest czysto subiektywny i taki miał być.
Swoją drogą Bishop to jakiego opisu się spodziewałeś - "moto zrobione miód malina, usługa wykonana prawie natychmiastowo, ceny naprawdę konkurencyjne, polecam"????
Bishop spokojnie jak na wiosnę pośmigam i będzie git na pewno o tym wspomnę :))
A tymczasem życzę tobie nie na czarno tylko serdecznie Wesołych świąt i udanego Sylwka
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
slavko1
Forumowicz

Motocykl: Moto Magnus Eagle
Tel. kom.: 669495863

Zimowy serwis motocykla

Postautor: daro dodano: 21 gru 2010, 20:35

Trzeba jednak wziąć pod uwagę fakt że klient nie koniecznie musi być ekspertem i ma prawo do swoich opini i ponarzekania sobie czasem. Po to właśnie są m.in. fora internetowe aby wymieniać się opiniami i pogadać na luzie. Częściowy brak zaufania Slavko wcale mnie nie dziwi bo żyjemy w kraju gdzie przekręty są jakby tradycją narodową. Moim zdaniem nic specjalnie złego nie napisał,więc nie ma się co spinać i denerwować. Wystarczy odezwać się i sprostować, tudzież wyjaśnić wątpliwości. A "gościu" to taki młodzieżowy zwrot,który przyjął się w mowie potocznej i nie jest obrazliwy...
Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt.
Awatar użytkownika
daro
Forumowicz

Motocykl: prawie Yamaha Virago 250:)

Poprzednia

Wróć do Lifan LF-250