Shipp pisze:Coś mi tutaj nie pasuje... koleś podaje przebieg w kilometrach, prędkości w milach... Z jakiego kraju pochodzi, że tak miesza systemy metryczne? Jeśli prędkościomierz ma w milach, to i licznik przebiegu powinien byc też w milach i odwrotnie. Może miec też dubel /licznik prędkości z podwójną skalą na różne systemy/, ale wówczas też powiniem posługiwac się jednym systemem metrycznym.
Shipp pisze:Coś mi tutaj nie pasuje... koleś podaje przebieg w kilometrach, prędkości w milach... Z jakiego kraju pochodzi, że tak miesza systemy metryczne? Jeśli prędkościomierz ma w milach, to i licznik przebiegu powinien byc też w milach i odwrotnie. Może miec też dubel /licznik prędkości z podwójną skalą na różne systemy/, ale wówczas też powiniem posługiwac się jednym systemem metrycznym.
LEFTHANDY pisze:Według mnie trochę za wcześnie zlałeś ten olej. Trzeba było poczekać z tym do 500km, a potem zlać olej i wymienić filtr.
One są na "dzień dobry" zalane jakimś dziadowskim chińskim minerałem, na którym dobrze jest go dotrzeć na początku. Potem można wymienić na jakiś syntetyk. Czy półsyntetyk.
scOti pisze:ok widziałem te LF250-B po około tysiąc funtów na ebayu - ktoś mówił o 800? zdrożało?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości