No, a dziś poszedłem do Zippa po odbiór zamówienia. Sprzęgło nówka w pudełeczku i............... zamiast tego popychacza, nowa klamka sprzęgła, pfffffffffffffffff Ja pierdykam!
Okazało się, że wysłali części po opisie nie po numerze. A w opisie jest "dźwignia sprzęgła" przy obu częściach.
Czujecie akcję? Koleś na magazynie wysyła części po opisie. Po ich nazwie, zamiast po numerze!
QRRRVA i kolejne dwa dni w plecy przez jakiegoś leniwego downa.
Zostawiłem sprzęgło i powiedziałem, że odbiorę całość zamówienia.

-- EDYTOWANY Dzisiaj, 23:45 --
cruenzo pisze:Heh..Lefty, to Pan Bogumił Walczak...u niego kupowałem mojego szerszenia. Facet wie czym handluje, a że na keeway'u Polska psy ( nie tylko bo i kilka hoojoow się im dostało) to mogę potwierdzić. Kocha ich straszie. Jakbyś musiał kiedyś coś przy moto zrobic, to i serwis na miejscu ma a ceny nie zabijają.
To znaczy tak: on uważa i ja się z nim zgadzam w pełni, że Keeway robi całkiem przyzwoite jakościowo sprzęty. Tylko ćwoki, których zatrudnia, psują to. Gdyby była lepsza dostępność części (już (pip) z serwisem, bądźmy realistami) to sprzedaż była by zupełnie inna.
-- EDYTOWANY: 06 Sie 2012.
HELLYEAH!!!
Mam nowe sprzęgło...

... i popychacz

Ten nowy wydaje się nawet lepszy bo ma takie wzmocnienie w miejscu gdzie pękł mi stary. Ten pęknięty czegoś takiego nie miał.

Ale nie będę "chwalił dnia przed zachodem słońca".
Nie mam nadal uszczelek, chociaż to podobno nie problem, bo w serwisie powiedzieli, że teraz silniki uszczelnia się jakimś siuwaksem i nie stosuje uszczelek. Zobaczymy.

Cena w ZIPPie za sprzęgło i popychacz już z VAT-em:
338, 00 PLN Sam popychacz kosztuje 18,00 PLN, a sprzęgło 320 PLN.
Grzeno, tam w tym sklepie, ostro nacięli Cie na koszty. Chyba, że przesyłka była taka droga.