daro pisze:Kurczę Lefty jeśli nawijasz sam do siebie , to z Tobą nie za dobrze...
No, przecież nie będę gadał z tobą, bo to by już był definitywny upadek.
daro pisze:Kurczę Lefty jeśli nawijasz sam do siebie , to z Tobą nie za dobrze...
LEFTHANDY pisze:Żyję i cieszę się, że cię tu widzę, bo mam pytanie:
Od czasu, do czasu widuję w swojej okolicy jakiegoś typa na "chondzie szadoł", który mnie pozdrawia LWG, nawet jak idę ulicą do sklepu. To ty?
LEFTHANDY pisze:daro pisze:Kurczę Lefty jeśli nawijasz sam do siebie , to z Tobą nie za dobrze...
No, przecież nie będę gadał z tobą, bo to by już był definitywny upadek.
cruenzo pisze:LEFTHANDY pisze:Żyję i cieszę się, że cię tu widzę, bo mam pytanie:
Od czasu, do czasu widuję w swojej okolicy jakiegoś typa na "chondzie szadoł", który mnie pozdrawia LWG, nawet jak idę ulicą do sklepu. To ty?
nie, to nie ja. ja chwilowo skazany na puszkę jestem :-(
daro pisze:
A bujaj się
Nadal jezdzisz tym srajcyglem? I jak z tematem tych piep.nych tulej w tylnym kole? Chyba masz koło z innego moto? U mnie się po raz n-ty wysypały i rozważam przeróbkę, bo to wada konstrukcyjna jest...
LEFTHANDY pisze:Ja też ostatnio poginam pieszo bo mi chyba regulator pierdyknął. Ale dzięki temu odkryłem jak jeździć metrem bez biletu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość