Witam wszystkich użytkowników chińskich motorków. Ja też od niedawna sobie taki sprawiłem. W zasadzie jest to całkiem fajny motorek tylko jak dla mnie to ma zdecydowanie za mało mocy. Zastanawiam się nad wstawieniem innego silniczka. Myślałem o silniku od GS 500. Potrzebuje jakiejś porady na ten temat.
Hm, jak by mi padł ten silniczek to można by było coś pomyśleć, ale na razie draństwo chodzi i szkoda pozbywać się tego silniczka. Ja tam go lubię nawet z taką mocą i drgawkami
Ja jeszcze nie mogę powiedzieć czy go lubię czy nie, bo dopiero go dotarłem = przejechałem 1050km. Drgania w porównaniu do początku mu się zmniejszyły. Zastanawia mnie tylko fakt dlaczego każdy importer tego motocykla podaje inną moc silnika.
waldi pisze: Zastanawia mnie tylko fakt dlaczego każdy importer tego motocykla podaje inną moc silnika.
Dlatego, że nikt nie wie jaka faktycznie ta moc jest Trzeba by pojechać na hamownię i wtedy można by było coś powiedzieć a w dane podawane przez importerów nie wierzę bo oni podają, że ten motocykl jedzie max 95km/h a to sporo mija się z prawdą.