Greedo pisze:Możesz kupić byle z zębatkami i oringowy wzmocniony. Bo teraz masz rowerowy nie wzmocniony ;)
tls pisze:a ktos mi mowil ze po 3kkm zebatki powinny byc jeszcze ok , i zeby kupic sam lancuch...
Luca pisze:Greedo pisze:Możesz kupić byle z zębatkami i oringowy wzmocniony. Bo teraz masz rowerowy nie wzmocniony ;)
Bzdury Pan plecie jak prawie zawsze.
Wzmocniony łańcuch do pojemności 250 i mocy 18KM po jakiego? Wzmocniony łańcuch 520 jest do maszyn o pojemności 600cc i mocy sporo pow 50KM.
Najdroższy łańcuch i nowe zębatki, chcesz Pan gościa na kase naciągnąć, czy co?
Greedo pisze:Ale pieprzysz. Wszystkie markowe są teraz wzmocnione, tylko w chińczykach stosują bezoringowe rowerowe.
Greedo pisze: No ale tu po raz kolejny wychodzi Twój brak skali porównawczej z normalnymi motocyklamiWyściub czasem nosa z jinlunlandii i poczytaj sobie mechanikę ogólną, w szczególności moje posty to może zobaczysz czy mam pojęcie czy nie.
tls, oczywiście posłuchaj Pana Luci, jeśli chcesz załatwić sobie nowy łańcuch starymi zębatkami ew. pragniesz mieć go odciśniętego na plecach kiedy się już zerwie.
tls pisze:tls pisze: [...] gaznik jest moim wiekszym problemem...
ne ma to jak odnosic sie do wlasnej wypowiedzi - ale co tam : )
no w kazdym razie gaznik BYŁ moim problemem : )
a dzieki krytykującemu i krytykowanemu Greedo
( w tym miejscu dzieki ) juz nie jest
napiszcie ile wam powchodzilo tego oleju do jinluna 250r bo tyle go sie zlalo...
wczoraj wlalismym te opisane wyzej 1,3 ale dzis uzupelnilem bo nawet nie siegalo konca bagnetu...
tls pisze:a druga niepokojaca rzecza jest napis o japonskiej jakosci ...
niedobrze mi sie to kojarzy ... jak smak, zapach i kolor oraz aromaty identyczne z naturalnymi
ale niekoniecznie tego samego wykonania i tej samej jakosci
tls pisze:inna kwestia to calkowicie ulamany i plywajacy luzem plywak
czujnika poziomu paliwa...
(polamalo sie na wygieciu blaszki ktora to trzyma razem z czescia przykrecana do zbiornika)
zamawiam nowy ale obawiam sie ze bedzie mial te sama wade... - czyli za cienka blaszke na wygieciu ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości