Większy śilnik

Większy śilnik

Postautor: lopez73 dodano: 28 cze 2011, 13:30

sl1ck pisze:
lopez73 pisze:
selmen pisze:o wibracjach był ciekawy pościk na forum. można je znacząco zmniejszyć

chyba przespałem ten pościk :zalamka:

dotyczył mojego motocykla - mam silnik pracujący na poduszcze od samochodu i kilka innych udoskonaleń ;)

no ale nie pod tym nickiem pisałeś ... zapomniałeś dodać :foch:
Awatar użytkownika
lopez73
Forumowicz

Motocykl: Zipp Raven => GV650

Większy śilnik

Postautor: sl1ck dodano: 28 cze 2011, 13:52

nie ja pisałem tamtego posta więc co miałem dodawać ? :)) napisał go bobber .
Awatar użytkownika
sl1ck
Forumowicz

Motocykl: bad boy

Większy śilnik

Postautor: Michoł dodano: 28 cze 2011, 13:54

Sorry za taki post nie na temat ale rozmowa jest taka jak między mną a moim kolegą z forum sierrafan. Cały czas mnie namawia żebym ze swojej kupeki wyrzucił obecny silnik 2.0 16v 140KM a zapodał pocisk 2.9 v6 180KM . Problem jest tylko jeden, nie mam pieniędzy na taki pocisk razem ze skrzynią, a nikt mi nie kupi mojego silnika odremontowanego i podkręconego za 4000zł razem z wioską i kompem. Nie mówiąc że taka inwestycja przekracza dwa razy wartość samochodu. (Tylko ja wiem że ten silnik 2.9 siada u mnie w karoserie bez żadnych przeróbek)
A jeśli chodzi o motocykl takiej kategorii to już w ogóle się nie opłaca. Chyba że tylko i wyłącznie dla własnej satysfakcji.
Awatar użytkownika
Michoł
Forumowicz

Motocykl: Zipp RoadStar 250
Tel. kom.: 603362340

Większy śilnik

Postautor: lopez73 dodano: 28 cze 2011, 14:58

sl1ck pisze:nie ja pisałem tamtego posta więc co miałem dodawać ? :)) napisał go bobber .

napisałeś :
" dotyczył mojego motocykla - mam silnik pracujący na poduszcze od samochodu i kilka innych udoskonaleń ;) "
to gdzie ten jest ten "poscik" bo jak Ty go nie pisałeś a użytkownika " bobber " nie ma jest ewentualnie " bober "
to podaj konkretnie co i gdzie ... niepotrzebnie zaśmiecamy forum

ZNALAZŁEM ! i to opisywał " bober " ;p
Awatar użytkownika
lopez73
Forumowicz

Motocykl: Zipp Raven => GV650

Większy śilnik

Postautor: sl1ck dodano: 28 cze 2011, 15:33

lopez73 pisze:
sl1ck pisze:nie ja pisałem tamtego posta więc co miałem dodawać ? :)) napisał go bobber .

napisałeś :
" dotyczył mojego motocykla - mam silnik pracujący na poduszcze od samochodu i kilka innych udoskonaleń ;) "
to gdzie ten jest ten "poscik" bo jak Ty go nie pisałeś a użytkownika " bobber " nie ma jest ewentualnie " bober "
to podaj konkretnie co i gdzie ... niepotrzebnie zaśmiecamy forum

ZNALAZŁEM ! i to opisywał " bober " ;p

tak - on jest inżynierem i wymyślił cały patent na to mocowanie - ja przebudowałem resztę motocykla :))
Awatar użytkownika
sl1ck
Forumowicz

Motocykl: bad boy

Poprzednia

Wróć do Jinlun/Romet 250