Luca pisze:Jelonkowi wyskoczyło bezawaryjnych 50 000km. Nigdy nie musiałem go pchać, holować z powodu awarii, zawsze i wszędzie mnie dowiózł.
Polskę zjeździłem całą wzdłuż i w szerz, a nawet dookoła, byłem też na Słowacji, w Czechach, na Litwie, Łotwie, Estonii, w Finlandii, Norwegii, Szwecji, Danii, w Niemczech, na Węgrzech, w Austrii i Włoszech.
Jelonek nadal nie wykazuje, jakichś większych śladów zużycia i zmęczenia materiału, silnik jest 100% oryginał, nie było w nim nic kompletnie wymieniane, nawet świece są jeszcze te pierwsze.
Po siedmiu sezonach użytkowania stwierdzam, że jest to bardzo dobry motocykl w klasie 250cc, żeby nie napisać, że rewelacyjny. Mimo mojego optymistycznego podejścia do tego chińskiego wynalazku, to i tak mnie samego zaskoczył swoją bezawaryjnością i bardzo niskimi kosztami użytkowania.
Jelonek jest debeściak
http://chomikuj.pl/Image.aspx?id=753540938
Luca pisze:To raczej się nie uda, bo importer GATEWAY już się motocyklami nie zajmuje od jakichś pięciu lat
dajesz Luca w palnik, dajeszJelonkowi wyskoczyło bezawaryjnych 50 000km
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość