Luca pisze:Wygląd rasowego ściga, ale jak zaczniesz nim jechać, to pewnie czar pryśnie.
Z takim wyglądem, to minimum 60 koni powinno być, a nie 17, czy góra 20. Na chopperku można się z klasą toczyć te 80km/h ale przecinak, to powinien być przecinak, a nie udawać coś, czym nie jest.
Luca, zgodzę się z Tobą tylko częściowo...faktycznie mała moc w przypadku takich sprzętów to porażka, ale po swoich doswiadczeniach z 20 konnym Zippem Nitro mogę śmiało powiedzieć, że jazda nim jest rewelacyjna i naprawdę niewiele różni się od jazdy 500-etką. Wczoraj pyknąłem nim traskę około 130 km i radził sobie naprawdę znakomicie jesli chodzi o osiągi. Mój stary Julek przy nim to słoń. Doszedłem prawie do licznikowego 130 km/godz a byl silny wiatr. Nie wiem jak radzi sobie ten nowy Jinlun bo Zipp to 1 cylindrowiec, naked i w ogóle inna konstrukcja ale obudowa i mniejsza masa mogą dodawać JL-250P nieco skrzydeł. Patrząc na filmiki, które znalazłem radzi sobie nieźle. Ale fakt jakby wycisnęli z niego koło 30 koni byłoby w sam raz. A wygląda zajebiście...

Non Omnis Moriar...