Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.
Witam wszystkich użytkowników forum mam problem ze ssaniem o tuż mam cały czas ta wajchę od ssania u góry i nawet na rozgrzanym silniku jak zmniejszam (czyli w dół) to silnik gaśnie w czym problem gdzie wyregulować? mam tez problem z oczkiem do sprawdzania oleju silnika po rozgrzaniu jest dziwnego koloru tak jakby zaparowane.. udać sie od razu do serwisu? (przebieg nawet nie 35kilosy) gdzie jest serwis kingway w Bydgoszczy?
dokładnie jak vergar mówi max góra ssanie wyłączone - ja zawsze jak uruchamiam silnik daje mniej więcej na połowę ssanie i po paru minutach wyłączam - co do okienka to dziwne może mieć jakąś mikro nieszczelność stąd to parowanie