close

Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.

Zwiększone zużycie paliwa

Postautor: Szubi dodano: 02 wrz 2011, 10:48

mój mechanik bierze 15 zł za godzinę pracy :)) i sroce spod ogona nie wypadł. Gość jest legendą w moim miasteczku jeśli chodzi o sport motocyklowy i przy okazji znajomym ojca mego :) Np. za wymianę linki sprzęgła (części + robota) zapłaciłem 30 zł. Linka nowa z 10 letnią gwarancją. Teraz jadę aby włożył jakieś "jelita" do wypatroszonych wydechów i ma to kosztować ok. 200 zł.
Największe szczęście w świecie, na końskim i motocyklowym siedzi grzbiecie . . .
Awatar użytkownika
Szubi
Klubowicz

Motocykl: Fernando

Postautor: jinsei no tenshi dodano: 02 wrz 2011, 13:53

Deamiens pisze: Ale z drugiej strony masz zachętę aby samemu nauczyć się podstawowych czynności serwisowych :)

Niby tak ;-) tyle że ja mam antytalent do tych spraw :mur:
niby chęci są, pojęcie techniczne jakieś tam jest, ale jak się biorę za robotę to tysiące problemów zaraz wychodzi i się zniechęcam :wrr:

-- EDYTOWANY Dzisiaj, 13:57 --

szubiszu pisze:mój mechanik bierze 15 zł za godzinę pracy :)) i sroce spod ogona nie wypadł. Gość jest legendą w moim miasteczku jeśli chodzi o sport motocyklowy i przy okazji znajomym ojca mego :) Np. za wymianę linki sprzęgła (części + robota) zapłaciłem 30 zł. Linka nowa z 10 letnią gwarancją. Teraz jadę aby włożył jakieś "jelita" do wypatroszonych wydechów i ma to kosztować ok. 200 zł.

Szczęściaż :))
nie każdy ma takie układy _bezradny
niby ja z chłopakami z serwisu na Ty jesteśmy, brać motocyklowa :motor:
ale biznes jest biznes, taryfy ulgowej nie ma _bezradny , jedynie co to mogę być pewny, że mi byle jak nie zrobią :-)
Aby zapomnieć o zasadach,
należy je znać i szanować
.

使
Awatar użytkownika
jinsei no tenshi
Klubowicz

Motocykl: ZippV250 -》Honda VT600 Shadow
Tel. kom.: 661058821

Poprzednia

Wróć do Jinlun/Romet 150