![:] :]](./images/smilies/icon_x.gif)
Janek pisze:Witam.
Chcialbym sie dowiedziec jaka predkosc przelotowa jest tej 150-tki i jezeli chodzi o roznice w wielkosci miedzy 150 a 250 czy sa duze , chodzi mi o to zeby za smiesznie nie wygladac na 150-tce przy zwroscie 186:-) jak myslicie nie bede za duzy?;-)
Gaber pisze:Janek pisze:Witam.
Chcialbym sie dowiedziec jaka predkosc przelotowa jest tej 150-tki i jezeli chodzi o roznice w wielkosci miedzy 150 a 250 czy sa duze , chodzi mi o to zeby za smiesznie nie wygladac na 150-tce przy zwroscie 186:-) jak myslicie nie bede za duzy?;-)
Janek , kawał chłopa z Ciebie , moim zdaniem trochę będzie za mała 150-tka![]()
jeżeli chodzi o prędkość MAX 150-tki , to można wycisnąć 110km/h, ale najlepsza prędkość to przedział 80-90km/h
narazie nic nie zmieniałem , ciekawe ile może wzrosnąć prędkość po zmianie zębatki przedniej o jeden ząb ?
zębatkę już zamówiłem
taurus pisze:Po wymianie oleju na Power 1 Racing 4T 10W-50 zawiera formułę TRIZONE TECHNOLOGY™ i zrobieniu prawie 500 km Rometem 150 chopper z 2010 roku pokusiło mnie i przykręciłem manetką. Motorek bardzo szybko pozbierał się i zamknął licznik na 120 km. Jeszcze miałem co mu wkręcić, ale rozsądek wziął górę by nie zajechać silniczka. Wagę i wzrost mam przyzwoity
przemono pisze:Cze GaberGaber pisze:Janek pisze:Witam.
Janek , kawał chłopa z Ciebie , moim zdaniem trochę będzie za mała 150-tka![]()
jeżeli chodzi o prędkość MAX 150-tki , to można wycisnąć 110km/h, ale najlepsza prędkość to przedział 80-90km/h
narazie nic nie zmieniałem , ciekawe ile może wzrosnąć prędkość po zmianie zębatki przedniej o jeden ząb ?
zębatkę już zamówiłem
KINGWAY JINLUN 150 mają silniki dwu cylindrowe a nasze romki jeden cylinder
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość