grzenio pisze:jakiś szajs 'champion' czy cuś...
verdgar pisze:świece do motocykli są zazwyczaj kojarzone tylko z NGK a robi je sporo firm (DENSO, czy nawet Iskra)
grzenio pisze:dorplas pisze:grzenio pisze:jakiś szajs 'champion' czy cuś...
ooo kolego Champion to nie szajs te świece z dobrych półek są, nie twierdząc że są najlepsze
W takim razie zwracam honor, moje przekonania raczej wynikają z pewnej nieznajomości produktu poprzez ciągłe molestowanie mnie przez rożnych mechaników i tzw doradców ISKRĄ BOSCHEM i NGK właśnie...
Swoją droga to ciekawostka taka bo książce serwisowej napisane jest że producent zaleca stosowanie NGK a do moto wkręcają Chempiona, czyli wychodzi na to że wkręcają to co mają a jak nie mają to nic nie wkręcają, tak też jest czasem z innymi elementami lub śrubami, np jednej z gum pod bakiem brak bo nie mieli, do skręcenia lampy dwa różne rodzaje wkrętów...
grzenio pisze:To dobrze że te świece champion są dobre bo mam dwie, druga to atrapa jako zapas może posłużyć a dodatkowo mam jeszcze nową NGK D7EA jaką zaleca właśnie producent ta champion maj inne parametry ale na razie chodzi...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości