close

Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.

Świece

Świece

Postautor: markm dodano: 19 wrz 2010, 20:58

Dzięki za zainteresowanie. W sumie myślałem ze szybciej będzie sie spalać mieszanka zapalona z dwóch stron cylindra. Nie wiem po jaką chol.... wkręcili do cylindra 2 świece. W czymś to maiło jakiś cel??
markm

Świece

Postautor: trybulec dodano: 06 paź 2010, 16:28

Ta druga świeca z lewej strony nie ma nawet dostępu do cylindra. Po jej wykręceniu nie ma tam żadnej kompresji. Ona zaślepia jakiś kanał olejowy ponieważ gdy jest wykręcona na pracującym silniku przy wyższych obrotach z otworu wydostaje się olej.
trybulec
Forumowicz

Motocykl: Zipp Tracker 250 Kymco 500i

Świece

Postautor: DaJan dodano: 06 paź 2010, 16:40

Szacun ..a i kabelek nie idzie do cewki...jest to taki zapasik -już z niego skorzystałem...nie swiadom ,ze to atrapa -przy zakupie motonga zrobiłem awanture że jedna świeca nie pali...chcieli mi pismo z "fabryki" dac ,że tak ma być... :) pozdro
Największym przeciwnikiem marzeń jest portfel.
Awatar użytkownika
DaJan
Klubowicz

Motocykl: Keeway Cruiser 250V-Romet R150
Tel. kom.: 511429521
Komunikator: 5789859

Poprzednia

Wróć do Jinlun/Romet 150