Łańcuch super
cały zestaw sprawuje sie fantastycznie, jestem bardzo zadowolony
jazda solo stała się satysfakcjonująca, nawet udało mi się kilka autobusów i mniejszych ciężarówek wyprzedzić
przy wyprzedzaniu nawet zadowalające przyspieszenie biegi 3-4 potem 5 i idzie spokojnie 115km/h a najlepsze w tym, że nie wyje jak przedtem tylko fajnie silniczek pracuje i nie rwie gdy manetka do oporu i dochodziło do 110km/h, teraz tego nie ma, co prawda manetka opór ale żadnego przerywania, czy odcinania zapłonu, ciekawy jestem, czy zmiana modułu coś by jeszcze dała

ale raczej już nie będę modyfikował julka
Łańcucha jeszcze nie naciągałem, ma minimalnie większy luz niż po założeniu, ale jeszcze nie trzeba podciągać, przejechałem na nim dopiero 300km więc co tu mówić o jakimś zużyciu
Przesmarowałem go olejem przekładniowym Mobila po założeniu, bo był zakonserwowany, tylko go lekko natłuściłem, potem resztką smaru w aerozolu, jakiś shella miałem i rozprowadziłem go olejem przekładniowym (bo sam może i tak powinno być, ale wyglądało, że tylko powierzchniowo smarował, a ze szczyptą oleju wnika miedzy ogniwa

od przyszłego sezonu zastanowię się czym będę smarował, może tylko olejem

2 sezony przejeździłem na sprayu, ale coś nie jestem przekonany, chyba następny spróbuję tylko na oleju, częściej, ale wszyscy sobie chwalą