Karol pisze:Tylko czy jeśli rura się dobrze nagrzeje w trasie, obejmy się rozszerzą, skóra przypali, wjedziesz w dziurę, to nie pierdyknie wszystko na ziemię
andrzej_sl pisze:u mnie jest coś takiego![]()
https://plus.google.com/photos/10622651 ... 3576660183
i powiem szczerze, że pojeździłem na tych wydechach przez kilka miesięcy
Wnioski :
1) nawet niezły dżwięk przy małych prędkościach, przy schodzeniu z obrotów zajebisty klang, ale i strzały
2) masakra w trasie jadąc kilkaset kilometrówza głośno dla prowadzącego
![]()
3) jadąc w grupie na zakończenie sezonu w Sławie chłopaki o mało by mnie nie zlinczowali![]()
![]()
4) Szczurek znalazł nas w trasie pod Wrocławiem po odgłosie motocykla słyszalnym w okolicy(na zasadzie : nie widział, ale słyszał)
5) dobre do "spacerów" po okolicy, ale w trasę w moim wydaniu cholernie męczące (no chyba że stopery do uszu i pełny kask)
6) o dziwo ani razu nie zatrzymała mnie policja chociaż wielokrotnie mijałem "rozłożone" radiowozy
7) na wiosnę zakładam "normalne" wydechy (drugi zestaw), ponieważ jadę na przegląd (sądzę, że diagnosta wyrzuciłby mnie raz dwa)
Także każdy kij ma dwa końce
jacek.rc pisze:Wachu,super wydech...alena koło nie postawisz
![]()
.
Natomiast wydechy Andrzeja si...naprawdę są głośne,jak jechaliśmy przez las,to widziałem jak wiewiórki spierda...,uciekały.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości