Odebrałem Cruisera...i kilka pytań

Postautor: cruenzo dodano: 11 cze 2011, 22:17

robimal84 pisze:Co wzbudza włączenie alarmu?
Wstrząs, wejście na kanapę?
Dlaczego tak mało się o tym pisze skoro to świetna sprawa z tym alarmem musi być?

wstrząs i wsiadanie na kanapę, dźwięk jest dość głośny i o wysokim tonie. Co ciekawe, nie od razu zaczyna wyć, tylko wydaje z siebie pojedynczy pisk. dopiero po chwili, jak się nie zostawi go w spokoju to zaczyna hałasować na dobre :-)
A co masz na myśli, twierdząc że mało się o tym pisze?
Awatar użytkownika
cruenzo
Klubowicz

Motocykl: Junak w skali 1/24
Tel. kom.: 888691054

Postautor: robimal84 dodano: 12 cze 2011, 15:44

Bo nie spotkałem się (pewnie moja nieuwaga) bym się gdzieś natknął na informacje, że takie coś jest na wyposażeniu. Producent też na swojej stronie nie wspomina słowem. Jednak jak mówię pewnie moje przeoczenie. Ale dla mnie duże zaskoczenie - na plus oczywiście.

-- EDYTOWANY Dzisiaj, 20:17 --

Sprzęt odebrany. Jestem zadowolony. Jednak żadnego alarmu ani pilota nie ma. W miejscu gdzie jest dioda od alarmu ja mam diodę od rezerwy. Zresztą z instrukcją, którą dostałem niewiele się zgadza. W instrukcji opisany jest model z kranikiem, innym rodzajem gaźnika. Ja nie mam ssania. Czy to jakiś elektroniczny gaźnik, bo mam za to wkręcone jakby sondy w wydechy.
robimal84
Forumowicz

Motocykl: Suzuki V Strom

Poprzednia

Wróć do Cruiser 250