Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.
Witam wszystkich. Jestem nowy więc proszę o wyrozumiałość. Mam zamiar kupić motocykl Keeway Cruiser 250. Więc zacząłem szukać i kopać co się da w necie na jego temat. Już byłem pewny zakupu a tu nagle wyświetlił mi się taki sam motocykl ale z napisem Dorado. Czy to jest ten sam motocykl co Cruiser? Mieszkam w woj. Lubuskim może polecicie dobrego dilera blisko miejscowości Żary.
Marek.
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2014, 22:37 przez entersit, łącznie zmieniany 1 raz
Wychodzi na to ,że nasze Cruiser-ki noszą też nazwę Dorado .Szukam w Wiki.. znaczenia i wychodzi miasto w Portoryko ,dorada to jakaś ryba (chociaż duża),a najbardziej mi przypasiło el Dorado ,no w końcu nabyłem go za złote ,nasze złote.
Siedzę w pracy i się nudzę , szukam po internecie i w centrali KEEWAY-a na Węgrzech znalazłem takie oto cuś Blackster-to dopiero nazwa i ma czarne jaja (bo nasze się świecą jak... )