No to jadymy dalej,
coś mi nie tak chodzi hamulec przedni, tak jakby działał cały czas impulsowo (pewnie przez ten pseudo ABS),
po za tym mam wrażenie że klamka się zaciera? Jutro zerknę dokładnie, może jakimś WD40 psiknę.
aha motorek już zarejestrowany. Dosyć zabawnie było w Wydziale Komunikacji , bo chciałem jakieś fajne numery 82, albo BM,
A Pani na to że ona takich nie ma, i takie rzeczy tylko w erze, ale ona ma coś lepszego.
Po czym przynosi mi rejestrację o końcówce UM, ja się pytam: co to jest um, miało być lepsze niż 82 i BM.
A ona ze wszystkim musi tłumaczyć że UM to jest "Ulubiony motór"
A poniżej macie fotki mojej nowej inwencji twórczej, to na razie prototyp z bardzo wytrzymałego tworzywa sztucznego (SMC)
Ten na fotkach jeszcze nie jest do końca obrobiony. Ale musiałem wstępnie przymierzyć.
Będzie zamontowany troszeczkę wyżej, i będzie czarny mat, albo struktura.
nie może być rurkowy, bo będzie zbytnio widać podpórki na siedzenie pasażera.

-- EDYTOWANY Dzisiaj, 22:14 --
Zębatka doszła, ale niestety wysłali 16z... ale wyślą 17z jak odeślę 16z (podobno zwracają koszt przesyłki).
-- EDYTOWANY Dzisiaj, 14:41 --
A oto i gotowy bagażnik, ewentualnie otrzyma jeszcze gumowe podpory na wzór tych z siedzenia pasażera.

Powinien namiot 4osobowy, karimatę i śpiwór utrzymać.
Myślę że jeżeli będzie zainteresowanie to mogę w firmie gdzie pracuję kilka sztuk takich wykonać.
Niestety, za materiały i czas ludzi trzeba zapłacić.