Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.
Dzięki Pawle za zdjęcia, bo i łóżko - podnośnik widać. Napisz jeszcze co to za model łóżka, wytwórca, firma, cokolwiek - może da się poszukać coś podobnego
mist "nie jest błędem zrobić błąd, błędem jest trwanie w błędzie"
Kapitalne! - ale jak popatrzyłem Pawle, tak poglądowo, na ceny takich łóżek rehabilitacyjnych, to rzeczywiście udało Ci się wyjątkowo z twoim sprzętem. Gratulacje
mist "nie jest błędem zrobić błąd, błędem jest trwanie w błędzie"
Tylko pierwszym razem jak to łóżko zakupiłem dojechałem do połowy, potem 100/100 daję radę. Akurat na tych filmach za mało je wypoziomowalem z( pośpiechu bo chłopaki prosili żebym wrzucił a miałem inną robotę) a tak trochę jeszcze można niżej a właściwie bardziej płasko -kilka prób i można optymalne ustawić wysokość i pochył.