Hello Czy ktoś orientuje się z jakiego motocykla mogą spasować do divisiona klamki? chciałam wymienić je na coś tego typu http://allegro.pl/krotkie-sportowe-klam ... 71563.html .. niestety nie wiem z jakiego motocykla mogą pasować..
kurcze wcale głupio to nie wygląda.. chyba sama pomyśle czy takiego u siebie nie zrobić możesz sie pochwalić jak zrobiłeś stelaż jak jest przymocowany?
. Cały stelaż jest skręcany .Na razie wygląda że konstrukcja jest solidna ale zobaczę za jakiś czas czy się sprawdzi bo rzeczywiście nie bardzo jest gdzie na zadupku przykręcić cokolwiek .Mam nadzieję że nic nie będzie pękać od drgań .
Hello Słuchajcie dzisiaj wyczailiśmy że moja zębatka zaczęła latać góra dół .. i tutaj pytanie ktoś sie orientuje czy tam są tuleje czy gumowe trójkąty ?
Gixer pisze:Hello Słuchajcie dzisiaj wyczailiśmy że moja zębatka zaczęła latać góra dół .. i tutaj pytanie ktoś sie orientuje czy tam są tuleje czy gumowe trójkąty ?
skoro nikt mi nie odpowiedział odpowiem sobie sama..
w divisione są gumowe zabieraki
i polecam przy okazji sprawdzić łożyska.. bo moje sie wybiły przy niecałych 10tyś km