.
  . .
  . ,nie moja bajka .
 ,nie moja bajka . . Miałem pootwierane tyle opon ,że jak się już zdecydowałem na Metzlera ,to przyszło shinko
 . Miałem pootwierane tyle opon ,że jak się już zdecydowałem na Metzlera ,to przyszło shinko  ? , że zacytuję klasyka "jak do tego doszło nie wiem "
? , że zacytuję klasyka "jak do tego doszło nie wiem "  . Jednak jest spoko o będzie zakładana
 . Jednak jest spoko o będzie zakładana   . Myślałem o wyjeździe we wrześniu do Rumunii ,ale ajk sobie przypomniałem ostatni wyjazd i to ,że o 20-stej jak już było ciemno nie było co robić
 . Myślałem o wyjeździe we wrześniu do Rumunii ,ale ajk sobie przypomniałem ostatni wyjazd i to ,że o 20-stej jak już było ciemno nie było co robić   ,to chyba pojadę bardziej na południe ,tam jes na pewno cywilizacja
 ,to chyba pojadę bardziej na południe ,tam jes na pewno cywilizacja   .
 . ,bo mam ciągle tyle samo za jak i przeciw
 ,bo mam ciągle tyle samo za jak i przeciw   .
 . 
   pozdro.
 pozdro. , bo go ciągle trzymam
 , bo go ciągle trzymam   . Cruiser zostaje na pewno ,tak jak i Schadow-ka , KSL-a dojeżdża syn
 . Cruiser zostaje na pewno ,tak jak i Schadow-ka , KSL-a dojeżdża syn   . Niestety wszystko to przez pogodę ,ale plany na przyszłoroczną Grecję się tworzą
 . Niestety wszystko to przez pogodę ,ale plany na przyszłoroczną Grecję się tworzą   .
  .Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość