Oż. Jutro pójdę do garażu i wam zrobię zdjęcie tego naklejanego antyfoga. To jest nie możliwe że nie macie tego w zestawie. Ja miałem to normalnie, legalnie w pudełku razem z kaskiem wraz z instrukcją jak to nakleić na szybę.
Aleeee znalazłem opis tego kasku i tego co ma być w pudełku. http://airoh.pl/katalog/model/66 Patrz punkt 6 "dodatkowa wkładka anti-fog"
A no teraz dopiero zajarzyłem że mam ta droższą wersje. To straszna lipa jak nie mata tego antyfoga. Pewnie da się dokupić. Bo oba kaski niczym się nie różnią (przynajmniej ja nie wyczytałem jakiś różnic), oprócz tej wkładki, więc z dedukcji wynika że pewnie kosztuje z jakieś 400zł (szok). No to ja miałem jakąś super promocje, bo kask kupiłem za 670zł i mam fullbajer, tylko tego blutacza jeszcze muszę dokupić.
To w sumie nie tylko kwestia temp. powietrza, ale też wilgotności. Dziś się zdziwiłem, bo nawet na światłach ani okulary, ani szyba mi nie parowały. A jak jeździłem do pracy w deszczu (przy wyższych temp!) to praktycznie cały czas otwarta szyba.