Jeśli bazę pytań egzaminacyjnych w swoim WORDzie będziesz miał z ITSu to polecam książkę Próchniewicza z płytką, wydawnictwa IMAGE. Na egzaminie teoretycznym miałem 100% takich samych pytań jak na płycie do nauki dołączonej do tej książki. Nawet filmy i zdjęcia były takie same
Naprawdę polecam wykupienie tej godziny, oswoisz się z placykiem na którym będziesz zdawał a to już dużo, ponieważ później łatwiej jest pokonać stres. Poza tym wyczaisz wszystkie dziwne miejsca (np. właśnie takie pochyłości jakie ja miałem itp.).
Szybki slalom to moim zdaniem loteria. Najgorsze wg mnie jest to, że wraz z kumplem z którym zdawałem i uczyłem się na kat A, o ile już zaczepialiśmy pachołki podczas tego manewru, to zaczepialiśmy je tablicą z "L"ką, która była przykręcona z tyłu motocykla

Wychodziło na to, że gdybyśmy jeździli zwykłym moto na drodze to podczas wykonywania takiego manewru żaden z nas by tego pachołka nawet nie musnął. Lipa.
Nie wiem, chciałbym Ci jak najwięcej doradzić, pomóc, ale nic nie przychodzi mi innego do głowy, co by tu jeszcze Ci pomogło. Jakbyś miał jakieś pytania to najwyżej pisz na priv, żeby bałaganu na forum nie robić, będę starał się opisać wszystko najdokładniej jak potrafię żeby Ci pomóc.