ps. mi po wypadku też nic nie było dopiero około 4 rano obudził mnie ból w prawej ręce na którą się wyglebiłem - wiec nic się nie bój prędzej czy później opuchniesz

Tamik, po raz kolejny szacun dla Ciebie Kris70 pisze:Jak to górale mówią: " jak sie nie wywrocis to sie nie naucys" Ja leżałem w szpitalu 3 miesiące na wyciągu. Ciesze się, że Tamik się odezwał, bo wiem, że chłopisko żyjeTamik, po raz kolejny szacun dla Ciebie
Ty wiesz za co!

tamik78 pisze:Kris, ale mi się całkiem dobrze jeździło, jakoś się przyzwyczaiłem i z automatu dawałem kontrę, ale fakt że nie jest to bezpieczna jazda. Ale wziąłem sobie do serca Wasze ostrzeżenia i nie jeżdżę aż to poprawię.
A tak na temat: jak wracałem to już w samej Oliwie, dość zresztą zakorkowanej, natrafiłem na małe plamy oleju, omijałem, ale widocznie coś przeoczyłem (tylne koło musiało wjechać). Potem jak przejeżdżałem przez strzałkę namalowaną na jezdni (nie było jak ominąć, strzałka kierunkowa prosto i w lewo) to czułem jak się opona ślizga. Nawet mnie nie przechyliło ani nic, ale już zapach gleby wisiał w powietrzu. Także jeszcze raz uczulam na oznakowanie poziome na jezdni oraz na plamy oleju. Kombinacja obu tych jednocześnie (albo z wodą) jest bardzo niebezpieczna.
Wróć do Szkoła bezpiecznej jazdy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość