scOti pisze:Ok, może i macie racje, jednak zamysł akcji i zamieszczonego materiału jest zupełnie inny. Ma przestrzegać.
Wiesz, zamysł akcji to i jak z intencją.
A wiesz co jest wybrukowane dobrymi intencjami ?
Generalnie całe FM zeszło na psy.
Sobiepaństwo Dominika który zawłaszczył forum, samowola Jeszuy a o zachowaniu Piotrka Dudka (przemiłego człowieka w realu tak nawiasem) nie wspominając, powoduje że wchodzę tam wyłącznie z przyzwyczajenia bo od kiedy wypiąłem wiadomą część ciała na OOO dla mnie tam miejsca już nie ma.
Do momentu gdy miałem XVS650A bywałem w dziale tematycznym a obecnie mój nowy motocykl tam nie ma zbyt wielu użytkowników. Wybieram małe forum skupiające użytkowników Varadero a do chińszczyzny wpadam ot pogadać

Niestety i tam od pewnego czasu obserwuję rosnący podział na lepszych i gorszych, patrzenie z góry w miejscu porady czy pomocy.
Zresztą co tu dużo mówić ... na tak niewielką liczbę użytkowników Varadero już są dwa fora internetowe, dwa kluby zachowujące zbrojny rozejm aczkolwiek obrzucanie się nawzajem błotkiem też bywa widoczne.
Moim zdaniem ludzie kupują motocykle z 2 powodów: dla jazdy nimi i dla pozostałych celów.
Dla chlania, niewiast wszetecznych czy podbudowania własnego ja by o przedłużaniu czegoś nie pisać ;)
Nie oceniam i nie szereguję poznanych czy nie poznanych. Obrzydza mnie cwaniactwo udające przedsiębiorczość.
A idea ? Chęci ? Szczytne.
Jak powiadał dowcip ... Edward Gierek też chciał dobrze, tylko mu nie wyszło ;)
A ja lubię od czasu wyjazdu do Chin chińską kuchnię ;)
pzdr
kjujik