Wielkie sory ,jak do kogoś nie trafię . To jest moje pierwsze forum i pomimo ,że teraz jestem już na kilku ,ze wzgl. na wielość ujeżdżanych jednośladów , jedyne normalne

. Wiem , już się przekonałem ,że dla wielu ,dzisiaj najważniejsze są lajki i odsłony ,ale tutaj jest jeszcze ta "sól ziemi" ,chcecie piszcie ,bardzo o to proszę i czytam ,bo tutaj Wasze pisanie może zainspirować ( kogoś) ,ale BŁAGAM

nie chwalcie się jak na innych platformach dla złamasów ( oczywiście to moja opinia ) .To jest forum motocyklowe i każdy ,czytający może zainspirowany wsiąść i ... pojechać , i po to ,to jest

Rozumiem fakt , że wszyscy chcą przytulić kaskę z platform , które mają gdzieś nasze emocje ,ale zarabiają krocie na reklamach . Jak mój przyjaciel wyjaśnił mi jak to działa ,to zrozumiałem ,że MY jesteśmy tam gównem ,i tylko kasa się liczy . Piszę to w temacie Jacora ,ale to jego absolutnie nie dotyczy ,ani nikogo z Was TZW ,ziomków z klubu (chociaż ja nigdy nim nie byłem) . Cieszmy się dalej podróżowaniem na tym co mamy i radością wspólnych spotkań i wycieczek . Na serio WIELKIE SORY ,ale nie kumam tej nowej fali ,jednak forum jest dla mnie WIELKIE I WIELKI SZACUN DLA WSZYSTKICH ,KTÓRZY TU PISZĄ , reszta ... , reszty nie ma

SORY .