krysz pisze:jacek.rc pisze:Czytam i wychodzi ,że Tobie też zdarza się wrócić prędzej ...
...Ciekawi mnie czy też tak masz ,ciesząc się z powrotu , już planować następny wyjazd. Żeby było ciekawie to jakoś na przyszły sezon nic za mną nie chodzi
, może coś motocyklowego się wykluje . Na razie niestety brak planów
.
Zawsze zostawiam sobie dzień rezerwy na wszelki "słuczaj" i o ile nic złego się nie wydarzy wracam o ten jeden prędzej...
A plany na przyszły sezon to już mam, oby tylko znieśli te kwarantanny i nie było wymogu zaświadczeń o szczepieniach.
Maciej71 pisze:... trochę mniej nas lubią w Holandii...
Morph pisze:Maciej71 pisze:... trochę mniej nas lubią w Holandii...
Powinieneś mniej oglądać TVNu , a więcej sprawdzić na własnej skórzeByłem w kilku miejscach na świecie gdzie ostrzegano by nie mówić po polsku bo nas zamordują ,a na miejscu okazało się ,że nas nakarmili, napoili i ugościli
Morph pisze:Maciej71 pisze:... trochę mniej nas lubią w Holandii...
Powinieneś mniej oglądać TVNu , a więcej sprawdzić na własnej skórzeByłem w kilku miejscach na świecie gdzie ostrzegano by nie mówić po polsku bo nas zamordują ,a na miejscu okazało się ,że nas nakarmili, napoili i ugościli
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości