. Wtedy to był dla mnie kierunek kompletnie nieinteresujący turystycznie ,a teraz to mocno wierzę ,że kiedyś tam pojadę ... motorkiem oczywiście .
. Wtedy to był dla mnie kierunek kompletnie nieinteresujący turystycznie ,a teraz to mocno wierzę ,że kiedyś tam pojadę ... motorkiem oczywiście .Szubi pisze:beny super zdjęcia![]()
będzie jakaś relacja z twojego wyjazdu do Włoch?
beniamin82 pisze:Piękne zakręty. Ja też we Włoszech byłem. Dwa dni po zakrętach, górki niższe ale zakręty ostre![]()
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
beniamin82 pisze:Szubi pisze:beny super zdjęcia![]()
będzie jakaś relacja z twojego wyjazdu do Włoch?
Będzie, jak się pojawi artykuł to podlinkuję.
,chyba po raz pierwszy ,a to ze wzgl. na niewykorzystane dzionki z zeszłego roku .W planach było morze z żonką ,Italia solo i jakieś pływanko . Tak też się zaczęło i zaraz pierwszego dnia wieczorem wyruszyliśmy nad nasz Bałtyk ,niestety
. Już od wielu lat jak jadę nad morze wyjeżdżam wieczorem i jadę ,aż mnie nie zmęczy jazda ,później zatrzymuję się gdzieś i kimam w samochodzie ,ot taka namiastka dzikości
i najlepiej przed lub po sezonie ,a już standardem jest przed i po . Jednak wszystko się zmienia i co będzie
. Taka to jest mała wioska rybacka ,na obrzeżch Słowińskiego parku narodowego i j. Gardno (może dla tego nad Gardę też mnie ciągnie )widziana z góry ,bo w tym roku zabrałem sobie zabawkę ( bo pontonu nie brałem Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości