Trzy w Jednym

Wycieczki krajowe i zagraniczne oraz relacje z ich przebiegu

Re: Trzy w Jednym

Postautor: Peliks dodano: 20 lis 2015, 10:44

Luca pisze:Ten piękny odcinek to prowadzi przez największe serpentyny w Polsce. Na szczycie jest taras widokowy na który warto zaglądnąć. Przy dobrej pogodzie widać z niego całe Bieszczady.

Teraz mi to mówisz ? No ale nic to, w przyszłym sezonie bankowo przejadę się tą trasą ! Pozdrawiam. Peliks.
Awatar użytkownika
Peliks
Klubowicz

Motocykl: Burgman AN400 K9
Tel. kom.: 662066637

Postautor: Pedro125 dodano: 20 lis 2015, 21:54

Peliks pisze:
Luca pisze:Ten piękny odcinek to prowadzi przez największe serpentyny w Polsce. Na szczycie jest taras widokowy na który warto zaglądnąć. Przy dobrej pogodzie widać z niego całe Bieszczady.

Teraz mi to mówisz ? No ale nic to, w przyszłym sezonie bankowo przejadę się tą trasą ! Pozdrawiam. Peliks.

Ja również potwierdzam.Wyszla nawet moja 125-tka. :_hura:
Awatar użytkownika
Pedro125
Forumowicz

Motocykl: R 125,VIRAGO 535,V Strom DL650
Tel. kom.: 510710372

Postautor: to.st dodano: 20 lis 2015, 22:04

Peliks pisze:

Potwierdzam, serpentyny na Wujskiem to, jak mówią, miód, malina. Ile razy jadę w Bieszczady to muszę tamtędy przejechać. KSL daje radę :)
Taras widokow5 jest od niedawna. Wcześniej nie było nic. Dodatkowo zrobili piękną panoramę fotograficzną, doskonale widać co jest co.

Motocykl: Daelim VL 125F Daystar
Tel. kom.: 602501561

Postautor: wydech dodano: 20 lis 2015, 23:18

Kusicie koledzy
Awatar użytkownika
wydech
Klubowicz

Motocykl: TS 350+GSF 600

Postautor: Szubi dodano: 21 lis 2015, 19:14

wydech pisze:Kusicie koledzy

Trzeba jechać. :bike05: Nie ma wyjścia _bezradny ;)
Największe szczęście w świecie, na końskim i motocyklowym siedzi grzbiecie . . .
Awatar użytkownika
Szubi
Klubowicz

Motocykl: Fernando

Postautor: Peliks dodano: 22 lis 2015, 23:10

Dzień siódmy. 19.08.2015.
Dziś mamy jeden cel a właściwie dwa bo po drodze do Głównego celu chcemy jeszcze zobaczyć Bieszczadzką Przystań Motocyklową. Robimy dziś tzw.dużą pętlę Bieszczadzką. Ale po kolei. Nie muszę chyba pisać że wstajemy o siódmej ? Śniadanko, kawka, lekka pogawędka z gospodarzami Zakucia i około dziewiątej jedziemy w Bieszczady. Mijamy Komańczę, Cisną w Wetlinie krótki postój.
ObrazekObrazek

Dalej jedziemy do Wołosatego bo chłopaki z "Włóczęgi" wchodzą dziś na Tarnicę. Może ich spotkamy ?
Obrazek

Niestety nie dane nam było dzisiaj się spotkać. Jedziemy dalej.
Obrazek

Teraz mam jeszcze dwa zdjęcia z dzisiejszego dnia ale wstyd powiedzieć nie wiem gdzie je wykonałem.
Obrazek
Obrazek

Teraz przyszedł czas odwiedzić Bieszczadzką Przystań Motocyklową.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Słynne wiaty. Okazały się tandetnie wykonane. Lepiej byłoby spać pod namiotem.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Zwiedziliśmy Przystań i jakoś mamy mieszane odczucia. Fajnie, jest klimat ale chyba tam nigdy nie będziemy nocować.
Teraz jedziemy do Ustrzyk Dolnych bo trzeba zjeść obiad a mamy tam ulubiony lokal.
Motorek koło wspomnianego lokalu.
Obrazek

Jedziemy przez Sanok to nie możemy się powstrzymać i ponownie odwiedzamy skansen Galicyjski.
Teraz pora na główny cel dzisiejszego dnia czyli Machnówka a dokładnie odwiedziny u DaJana.
To już pod DaJanowym garażem.
Obrazek

A to na ganku z gospodarzem i Jego psem.
Obrazek

Ale niestety dzień ma się ku końcowi i trzeba wracać do Zakucia. Jedziemy przez Duklę i do Daliowej przyjeżdżamy zwyczajowo około dwudziestej pierwszej.
Jutro już jedziemy na północ to był ostatni dzień w Bieszczadach. Ale za rok wrócimy bankowo.
Siódmego dnia przejechaliśmy 300 kilometrów w pięknej pogodzie. Oczywiście żadnych problemów ze sprzętem. Tak na marginesie to mamy Hondę piąty sezon i miałem tylko jedną awarię na PNPC 4 - Kotlina Kłodzka wysiadł regulator napięcia.
Mapka z dziś https://www.google.pl/maps/dir/Zakucie/ ... 59!1m0!3e0
Pozdrawiam. Peliks.
Awatar użytkownika
Peliks
Klubowicz

Postautor: to.st dodano: 22 lis 2015, 23:19

Te dwa zdjęcia, o których mówisz, że nie pamiętasz gdzie zrobione to Lutowiska. Parking przed Chreptiowem. Na tym parkingu jest zrobiony zegar słoneczny, w którym za "wskaźnik" trzeba robić samemu.

Postautor: Peliks dodano: 22 lis 2015, 23:28

to.st pisze:Te dwa zdjęcia, o których mówisz, że nie pamiętasz gdzie zrobione to Lutowiska. Parking przed Chreptiowem. Na tym parkingu jest zrobiony zegar słoneczny, w którym za "wskaźnik" trzeba robić samemu.

No dzięki ! Teraz jak mówisz to se przypomniałem. Właśnie Lutowiska. Czyli w dobrej kolejności je wstawiłem. Pozdrawiam. Peliks.
Awatar użytkownika
Peliks
Klubowicz

Postautor: to.st dodano: 22 lis 2015, 23:30

Peliks pisze:
to.st pisze:Te dwa zdjęcia, o których mówisz, że nie pamiętasz gdzie zrobione to Lutowiska. Parking przed Chreptiowem. Na tym parkingu jest zrobiony zegar słoneczny, w którym za "wskaźnik" trzeba robić samemu.

No dzięki ! Teraz jak mówisz to se przypomniałem. Właśnie Lutowiska. Czyli w dobrej kolejności je wstawiłem. Pozdrawiam. Peliks.

Nie ma za co :)
Pozdrawiam

Postautor: Peliks dodano: 22 lis 2015, 23:39

Moi drodzy jeszcze jedna uwaga co do dzisiejszych zdjęć. Od dzisiaj nie mogę otworzyć strony Picassa tylko otwiera mi się photos.google.com a tam są one za duże i mi je obcina na forum. Aby zobaczyć całe zdjęcie trzeba kliknąć prawym myszki i otworzyć w nowym oknie. Sorki. A może ktoś wie jak je od razu zmniejszyć żeby były całe widoczne ? Abo jak mieć znów Picassa ? Pozdrawiam. Peliks.
Awatar użytkownika
Peliks
Klubowicz

PoprzedniaNastępna

Wróć do Podróże