,to chyba do mnie .Nic jeszcze nie jest przydzielone ,ani nic przesądzone ,w Austrii chcą jechać bocznymi drogami ,ale jak będą chcieli puszczać ponad sto trzydzieści moto w odstępach 5 min. ,to ostatnia grupa wyjedzie 2 h po starcie pierwszej i trzeba będzie cuś wykumać ,ale wyjdzie w praniu ( chyba że pojedziemy pierwsi ).
Do Jacek.rc .ostatnio zrobiłem błąd literowy i niechcący zmieniłem Twoje imię czego nie zauważyłem i nie wiedziałem o co chodzi na co zwrócił mi uwagę Mariusz dlatego bardzo przepraszam bo wyszło trochę kiepsko pozdrawiam.
Się dupsami proszę nie przejmować .Dzisiaj dostałem @ ,że jednak lepiej (jak podpowiadałem ) jechać autostradami przez Słowację i Austrię.Będzie to na pewno dużo szybsze , bezpieczniejsze i mniej uciążliwe niż drogi lokalne , a 5 euro na winetki i tak trzeba by było kupić w drodze powrotnej .Czy GPS-y sprawne i ogarnięte jak co to pisać .
No niestety na Rzym za wiele czasu nie będzie ,w planie mamy pooglądać najciekawsze miejsca ( totalny top uno ) i to pooglądać ,bo żeby pozwiedzać ,to tydzień by trzeba było mieć .
Ja mam maszt z kijka do smoj-ek (dwa w jednym ).moto spakowane ,jutro się zacznie .Jak co to odprawa jest o 18 ,jutro oczywiście .Ty to masz jeszcze Polskę do przejechania .Szerokości .