włochy

Wycieczki krajowe i zagraniczne oraz relacje z ich przebiegu

włochy

Postautor: eshoo dodano: 30 mar 2010, 21:57

w tamtym roku Chorwacja w tym planuje włochy - trasa mniej więcej taka sama. Wybieram sie końcem lipca. Tym razem przejechałbym się z kimś. więc jak ktoś by coś, to pisać pouzgadniamy. Wyprawa nie jest jeszcze na 100% bo nie wiem jak z finansami. Ale jeśli ktoś dołączy będzie większa motywacja. Pozdrawiam
eshoo

włochy

Postautor: KaeM dodano: 30 mar 2010, 22:09

Może dogadasz się i ustalisz termin z Shippem - on planuje wyjazd do Włoch w tym roku
http://www.klub-chinskich-motocykli.pl/forum/viewtopic.php?f=28&t=1261
Awatar użytkownika
KaeM
Forumowicz

Motocykl: BMW F800ST

włochy

Postautor: Luca dodano: 31 mar 2010, 08:24

eshoo pisze:w tamtym roku Chorwacja w tym planuje włochy -

A relacja z wyprawy do Chorwacji to gdzieś jest?
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Motocykl: Jinlun250*XVS*GL1500*HD

włochy

Postautor: eshoo dodano: 31 mar 2010, 18:05

nie ma niestety relacji. Nawał pracy nie pozwolił się skupić nad tekstem. No i mój aparacik analogowy - po powrocie okazało się ze miałem włączone niedoświetlenie i kicha, zdjęcia bardzo słabej jakości. Nie wiem czy jest sens
eshoo

włochy

Postautor: Igiełka dodano: 31 mar 2010, 19:50

Cześć ja jestem zainteresowany takim wypadem! Było by elegancko ! Interesuje mnie jak tam finansowo wypadłeś w zeszłym roku i jaki czas poświęciłeś na ten wypad oraz to na jakim sprzęcie się wybrałeś albo teraz masz zamiar wybrać?
Igiełka
Forumowicz

Motocykl: ZZIP ROADSTAR250/Yam. Diver600

włochy

Postautor: eshoo dodano: 31 mar 2010, 20:09

igiełka napisz na gadu gadu nr 1946709
eshoo

włochy

Postautor: mrzysty dodano: 02 kwie 2010, 22:54

fajnie gdybys podał wiecej szczegułów odnosnie trasy, spania, więcej jazdy czy zwiedzania.Sporym problemem moga być ceny, jest tam drożej niz u nas a nie wiadomo jak bedzie sie zachowywało Euro w wakacje. Zawsze są jeszcze inne tańsze kraje z ciepłymi morzami w zasięgu chińczyków
Awatar użytkownika
mrzysty
Forumowicz

Motocykl: Biała Dama Z-175
Tel. kom.: 793303381

włochy

Postautor: eshoo dodano: 06 kwie 2010, 17:20

Trasa przewidziana to Słowacja (przejście graniczne zakopane) - Węgry (są tam bardzo fajne autostrady - ale można bocznymi) nocleg na Węgrzech w okolicach Balatonu i mamy już 500 km. Koszt noclegu na Węgrzech nie powinien przekroczyć 10 euro. Dalej Chorwacja i przejście graniczne z włochami. Nie orientowałem się jakie tam są ceny ale ostatecznie namiot też mi nie przeszkadza - kwestia umowna. Koszt paliwa mniej więcej jak u nas, no i przy spalaniu naszych maszynek to naprawdę nie trzeba oszczędzać dwa lata wcześniej. Jadąc w taka podroż trzeba się liczyć z kosztami wiec jak nie mam kasy to nie jadę - bardzo prosta zasada i sprawdza się :)). Wiem że są inne fajne miejsca w zasięgu (np Ruda śląska - na pewno taniej niż we Włoszech :D ) ale ja chce do Włoch.
Ja tez nie nastawiam się aby jeść i mieszkać w 5 gwiazdkowych apartamentach więc tez będę minimalizował koszty. Co do kwestii pobytu na miejscu to chcie pozwiedzać jak najwięcej ale raczej nie będą to objazdowe wycieczki tylko miejscowe wypady w okolice. Dodatkowe szczegółowe info zapraszam na pw albo gg numer podany.
Pozdrawiam wszystkich i zapraszam
eshoo

Wróć do Podróże