Paweł- jeszcze nie wiem do końca jakie "schody" pojawią się do końcówki czerwca ale może też bym zajechał... Trzymam rękę na pulsie. Daj cynk czy będziesz. Zawsze to jakaś motywacja.
Ja też nie wiem co jeszcze będzie, bo to jeszcze dwa tygodnie. Myślę jednak że chociaż w sobotę podjechać i pobyć do wieczora, ale to jeszcze dużo czasu i się okaże. Jak coś to będę pisał.
No to ok. Ja też wybieram się w sobotę. Może będzie jeszcze Mariuszz a może i Waludi nas zaszczyci Prawdopodobnie też pojawią się moi znajomi z poza forum to zmontujemy ekipę i pognamy do Gdowa. A może jeszcze ktoś dołączy ? Ewentualnie się jeszcze zgadamy.
Z miłą chęcią lecz akurat ten termin to mam już zajęty. Lecz w razie czego wołać, jak mam tylko wolne to jestem otwarty na propozycję , choć może to i dziwnie zabrzmiało .
Jeszcze nie wiem wszystko jest do dogadania. Impreza zaczyna się o 12-stej . Zależy ile nas będzie chętnych do wspólnego śmignięcia i z jakich rejonów to wtedy ewentualnie określimy miejsce spotkania. Co do godziny to myślę że ok.11.00-11.30 ewentualnie później bo też przecież chyba nie musimy być na punkt dwunasta w Gdowie. Ale jak komu będzie pasować to znajdziemy jakiś złoty środek.
Ze mną będą koledzy z Boanerges (jadą ze Śląska), ponieważ jako "lokalers" mam ich pilotować - godzinę wyjazdu dostosuję pod nich (możliwe, że będą brać ze sobą klubową kawiarenkę, ale to jeszcze zobaczymy) - gdyby Wam nie pasowało, to spotkamy się na zlocie. Dobrym miejscem do spotkania jest stacja BP na wylotówce z Krakowa DK 94 między zjazdem z obwodnicy a odbiciem na Wieliczkę.
1.pawel74 2. Legion + ekipa z Boanerges Poland (3- 4 osoby)