MIKOŁAJKI MOTOCYKLOWE

Imprezy organizowane poza KCM (np. zloty ogólne, Grunwald itp.)

MIKOŁAJKI MOTOCYKLOWE

Postautor: Zbigniew dodano: 14 lis 2009, 21:23

dorplas pisze:
DUKE pisze: "Mikołaja KCM"

hmmm, ciekawe kto nim zostanie? :rotfl: kacpero ma już spory brzuch, dokleimy mu brodala, jakaś super czerwona czapa i gitara Obrazek :rotfl: nawet wiekowo pasuje, kurcze ale mały troszku jest :)) ,
a tak poważnie to impreza raczej dla miejscowych bo mało twardzieli będzie żeby dojechać w takie zimno :cold: , aleeee........
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

J tak rzeczywiście jest , najłatwiej tym którzy są najbliżej , i tak moim skromnym zdaniem niech każdy kto chce pozbiera co chciałby przekazać i wyśle do jednej z osób która mieszka w okolicy [ oczywiście nie wiem czy się znajdzie chętny] a on przekaże to w naszym imieniu.
Pozdrawiam
Zbyszek
Zbigniew
Klubowicz

Motocykl: Lifan LF250
Tel. kom.: 604643449

MIKOŁAJKI MOTOCYKLOWE

Postautor: agnes dodano: 14 lis 2009, 22:36

dorplas pisze:a tak poważnie to impreza raczej dla miejscowych bo mało twardzieli będzie żeby dojechać w takie zimno :cold: , aleeee........

Oj powiem Ci, że co roku z całej Polski ludki przyjeżdżają i się zimy nie boją :-)

Jestem na tej akcji co roku. Jako fotograf.
W tym roku poza tym, że wpłacę kasę dla dzieciaków to chcę ruszyć na skucie przyodzianym w rogi renifera a na plecaka szykuje się mój synuś. O ile pogoda na to pozwoli.

Przyłaczcie się! To naprawdę DOBRA akcja.
Awatar użytkownika
agnes
Forumowicz

Motocykl: Skuterek Ferro 801-2

MIKOŁAJKI MOTOCYKLOWE

Postautor: mlynaszz dodano: 14 lis 2009, 23:32

Awatar użytkownika
mlynaszz
Zarząd KCM

Motocykl: CHN->JP->I->GB->JP

MIKOŁAJKI MOTOCYKLOWE

Postautor: szwagier dodano: 15 lis 2009, 19:38

Nie chodzi o to jaka będzie pogoda i gdzie powinien się znaleź temat. Czy to znaczy, że jak pogody nie będzie, to nie będzie Mikołaja dla dzieci?? Zdecydowanie popieram akcję i bez wględu na pogodę na pewno :buttrock: bede :buttrock:
szwagier
Forumowicz

MIKOŁAJKI MOTOCYKLOWE

Postautor: Wojtas dodano: 15 lis 2009, 23:06

Witam bylem w zeszlym roku na mikolajach pogoda była lipna padał deszcz ale usmiechy dzieciaków wszystko wynagradza nie patrzcie na pogode tylko jazda fajne przezycie a teraz jeszcze akcja z domem dziecka ja jade bez wzgledu na pogode
Awatar użytkownika
Wojtas
Zarząd KCM

Motocykl: Cruiser 250/Drag Star/VN900
Tel. kom.: 510073485

MIKOŁAJKI MOTOCYKLOWE

Postautor: coronerpl dodano: 16 lis 2009, 16:02

Witam wszystkich.

Nie dam rady być z Wami (domy dziecka są i w mojej okolicy i nasza OSP pomaga) ale postaram sie w miarę mozliwości dosłać jakiś prezent na adres podany na priv.
Usmiechnijcie się do dzieciaków i ode mnie.

pozdrawiam Tomek

p.s. Wielki szacunek dla Was za takie akcje :buttrock: :oklasky:
Awatar użytkownika
coronerpl
Klubowicz

Motocykl: Lifan LF 250, Romet V 250
Tel. kom.: 459319474

MIKOŁAJKI MOTOCYKLOWE

Postautor: mike_russ dodano: 17 lis 2009, 11:36

Zasypaliście mnie wiadomościami na PW :))
Cóż, nie pozostaje nic innego, jak się przyłączyć... Z Poznania przyjdzie skromna paczka pocztą. Niestety- skromna, bo i finanse ubogie, ale zawsze coś lepsze niż nic.
Pozdrawiam
:))
Awatar użytkownika
mike_russ
Sympatyk

Motocykl: Zipp Raven "Dzikus"
Komunikator: GG 13140250

MIKOŁAJKI MOTOCYKLOWE

Postautor: DUKE dodano: 27 lis 2009, 09:36

Informuję,że dary przekazane przez Was zostaną dostarczone w niedzielę 06,12,2009 (Mikołajki) do Domu Dziecka im.Janusza Korczaka w Gdańsku przy ulicy Abrahama 56

Wszystkim darczyńcom w imieniu dzieciaków dziękuję :rad:
Awatar użytkownika
DUKE
Forumowicz

Motocykl: VARADERO XL 1000,KTM DUKE 690
Tel. kom.: 791445744

MIKOŁAJKI MOTOCYKLOWE

Postautor: DUKE dodano: 03 gru 2009, 11:30

W związku z tym,że istnieją dwa podobne posty informuję także w tym wszystkich zainteresowanych 06,12,2009 (Mikołajki) spotykamy się na Skwerze na schodach Oceanarium o godzinie 9,30

Chętni motocykliści zbierają się o 9,15 parking Klif i jadą razem na Skwer
Do zobaczenia

Podziękowania dla wszystkich uczestników " Parady Mikołajkowej" jak i również tym którzy nie mogli w niej uczestniczyć,a przekazali podarunki dla Domu Dziecka : :dobrarobota:
Dzieciaki i personel był przeszczęśliwy ,zapraszali nas za rok.Mam nadzieje ,że Mikołajki w naszym klubie staną się tradycją .
Informacja dla wszystkich robiących fotki proszę przesyłać na mail: moto_serw@wp.pl w celu zebrania wszystkich razem i wysłania do Domu Dziecka.W zamian dostaniemy zdjęcia zrobione przez personel placówki.
ps. wszystkie zdjęcia będą dostępne na naszej stronie. :rad:
Awatar użytkownika
DUKE
Forumowicz

Motocykl: VARADERO XL 1000,KTM DUKE 690
Tel. kom.: 791445744

MIKOŁAJKI MOTOCYKLOWE

Postautor: szwagier dodano: 06 gru 2009, 19:54

Zdjęcia wysłane. Fajna impreza od samego początku. Myślę też, że nieźle się spisaliśmy z tą wizytą w domu dziecka. Naprawdę dobry pomysł. W przyszłym roku koniecznie musimy powtórzyć zbiórkę!!! :rad:
szwagier
Forumowicz

PoprzedniaNastępna

Wróć do Imprezy różne