ZLOT CHINCZYKÓW 2010

Imprezy organizowane poza KCM (np. zloty ogólne, Grunwald itp.)

ZLOT CHINCZYKÓW 2010

Postautor: wiking0002 dodano: 08 maja 2010, 23:01

dorplas pisze:nie no ludzie proszę, krytykujecie chopa co chce stworzyć spotkanie, nawet rozumiem to jako spotkanie czy zlot międzynarodowy pasjonatów czy użytkowników Chińskiego sprzęta, gdzie można się wymienić doświadczeniami tego typu sprzęta czy nawet kultury jazdy czy co tam jeszcze podobne nawet może i kiedyś kilku krajów, czy uważacie że to nie jest dobry pomysł? kolega wiking myślę że miał na myśli ogólny zlot chińczyków a nie zlot pod szyldem KCM bo raczej tego tak nie zrozumiałem, jeśli ma ochotę i chce coś zorganizować do dajcie mu szansę niech działa a z chęcią się wybiorę na takowe spotkanie, próbuje od zapytania czy byli by chętni z KCM na takowy zlot nic na siłę panowie, przecież nie pyta na FM tylko TU, czyli znaczy że spotkanie właścicieli chińczyków! :cwaniak: wiking proszę zapodaj dokładny adres www klubu którym się posługujesz

Prosze oto link http://kinojserklubben.dk/

--- EDYTOWANY Dzisiaj, 23:05 ---

mlynaszz pisze:Wiking, popraw swojego posta, bo z tego co powyżej niewiele idzie odczytać :/
Rozumiem, że są to linki, ale jakoś mało czytelne.

Co do zlotu. Organizuj sobie co i gdzie zechcesz, zapraszaj kogo chcesz, ale robiąc to szyldem KCM nie szafuj :ojoj:

Zapraszam i Ciebie ,oczywiscie ze swoim chapterem kCM
wiking0002

ZLOT CHINCZYKÓW 2010

Postautor: mlynaszz dodano: 08 maja 2010, 23:21

wiking0002 pisze:Co do zlotu. Organizuj sobie co i gdzie zechcesz, zapraszaj kogo chcesz, ale robiąc to szyldem KCM nie szafuj :ojoj:
Zapraszam i Ciebie ,oczywiscie ze swoim chapterem kCM

Za zaproszenie serdecznie dziękuję. Jak będzie ciekawy termin i miejsce to może się uda wcisnąć w kalendarz ;)
Powodzenia zatem w organizacji imprezy.
Awatar użytkownika
mlynaszz
Zarząd KCM

Motocykl: CHN->JP->I->GB->JP

ZLOT CHINCZYKÓW 2010

Postautor: grzenio dodano: 09 maja 2010, 09:51

Myślę że wiking zmierza w dobrym kierunku nie zniechęcajmy go do tego typu działań wręcz przeciwnie i myślę że trzeba dać człowiekowi wolną rękę albo nawet służyć własną pomocna dłonią w końcu to motocyklista na chińczyku tak jak my...
Poza tym mamy tylko otwarcie i zakończenie sezonu ale nie mamy pomiędzy tymi imprezami żadnego zlotu 'chińczyków'
Zawsze mamy problem z frekwencją na spotkaniach KCM bo jest nas mało teraz jest okazja to zmienić więc czemu nie...
Tak na marginesie aby okoliczności były bardziej sprzyjające ku temu to zawsze wskazane było by przyjechać na jedną z imprez KCM np 'otwarcie sezonu" itp poznać ludzi osobiście nawiązać kontakt i wtedy jest zupełnie inny klimat o wiele łatwiej pod każdym względem... proponujesz zlot, jesteś na forum zaledwie kilka dni nikt Cie nie zna stąd może wynikać jakaś nieufność, krytyka i podejście do tematu z pewnym dystansem...
Ale nie poddawaj się, życzę powodzenia w realizacji planów
Aha i jeszcze jedno my jesteśmy wolnymi jeźdźcami niezrzeszonymi w żadnym chapterze MC ceniącymi sobie wolność i swobodę... ;) :)
Awatar użytkownika
grzenio
Forumowicz

Motocykl: Black Star

ZLOT CHINCZYKÓW 2010

Postautor: wiking0002 dodano: 09 maja 2010, 19:36

Wiadomo ze w Polsce nie bylo ,nie ma , i nie bedzie organizacji w rządzie polskim jak i na nizszych stopniach,moim zdaniem klub reprezentujacy otwarcie i zamkniecie sezonu to nie klub,szkoda zachodu,lepiej pobawic sie w piaskownicy,albo zmienic PREZESA poniewaz nie zasluguje na to miano, jesli nie potrafi wam zapewnic organizacji ,zlotow,grilla ,czy tez zabawe na wolnym powietrzu.<zobaczcie nasz grafik klubowy od otwarcia do zakonczenia sezonu same wyjazdy i imprezy klubowe ,Szwecja ,Niemcy,Francja,no i pierwszy planowany w PL, mimo ze takze pracujemy>mimo to zapraszam na zlot latem na pomorzu ,,dokladna date podam,, bedzie ok 380 maszyn z Danii -potwierdzone (my inaczej podchodzimy do sprawy).....Wiec zapraszam wszystkich chetnych z klubow i tez wolnych jezdzców ,chcacych z nami spedzic wolny czas wymienic sie doswiadczeniem ,opowiedziec cos o motoryzacji przyjaciolom z DK. :chopper: :chopper: :chopper: :chopper: :chopper: :chopper: :chopper: :chopper: :chopper: :chopper: :chopper: :chopper: :chopper: :chopper: :chopper: :chopper: :chopper: :chopper:
Licze ze znajdziecie wolny choc jeden weekend i przykolujecie na zlocik,pozdrawiam Rodakow ;-) :czapa: :rad:
P.S. Jesli znajdzie sie ktos chetny do pomocy w organizacji zlotu-spotkania bede zobowiazany. :pliz:
wiking0002

ZLOT CHINCZYKÓW 2010

Postautor: grzenio dodano: 09 maja 2010, 21:55

Drogi wikingu0002 w ten sposób i takim tonem niczego nie osiągniesz i nie przybędzie Ci wielu zwolenników wręcz przeciwnie, spróbuj zrozumieć że my niczego nie robimy pod żadnym przymusem i na siłę tylko z własnej nie przymuszonej woli... i albo robimy to bez nacisków zobowiązań albo wcale... i nie życzymy sobie jakiegokolwiek narzucania nam swoich poglądów na temat zlotów i innych imprez organizowanych przez 'zrzeszonych' czy inne tego typu organizacje, dziękujemy za porady i pouczenia ale mamy swoje zasady i wyznaczone cele których będziemy się trzymać... i dla tego nigdy nasz Klub KCM nie będzie żadnym MC ani FG ani niczym podobnym taka jest idea naszego Klubu który był założony jako 'wolny' przez wolnych ludzi którzy mieli wizje stworzenia czegoś normalnego bez zbędnych obciążeń które prowadzą w konsekwencji do podziałów, rozpadów, rozłamów, konfliktów wewnętrznych i nienawiści... my chcemy zmierzać w innym zupełnie przeciwnym kierunku...
Raczej nie po drodze nam razem będzie jeśli będziesz podchodził do tego tematu w ten sposób w takich kategoriach i zbyt emocjonalnie...wyluzuj... ;) :)
Awatar użytkownika
grzenio
Forumowicz

ZLOT CHINCZYKÓW 2010

Postautor: Duszek dodano: 09 maja 2010, 22:05

"moim zdaniem klub reprezentujacy otwarcie i zamkniecie sezonu to nie klub,szkoda zachodu,lepiej pobawic sie w piaskownicy,"

Nie podoba mi się to stwierdzenie i czuję się osobiście urażona Twoją ignorancją. Zawsze warto najpierw zapoznać się dobrze z tematem zanim zacznie się krytykować innych. Nieładnie Panie, nieładnie :mur:
Awatar użytkownika
Duszek
Klubowicz

Motocykl: Zipp-Romet-Bandit-Sztormiak
Tel. kom.: 501603480

ZLOT CHINCZYKÓW 2010

Postautor: Wiesław dodano: 09 maja 2010, 22:12

Grzenio prawisz ok wiele w tym racji jak to że w starej uni inne są zarobki co pozwala na znacznie więjksze możliwości
Pozdrowienia z Borów Tucholskich
Awatar użytkownika
Wiesław
Klubowicz

Motocykl: KEEWAY SUPERSHADOW 250 V
Tel. kom.: 602899398

ZLOT CHINCZYKÓW 2010

Postautor: wiking0002 dodano: 09 maja 2010, 22:24

Bez obrazy kochani,jestem czlowiekiem ,,,,,mówie co mysle,,, a wiem ze nie wszystkim to pasuje,raczej mobilizuje a nie przeciwdzialam ,zreszta nie mam w tym zadnego interesu materialnego,,,pozdrawiam
wiking0002

ZLOT CHINCZYKÓW 2010

Postautor: dorplas dodano: 09 maja 2010, 22:32

hmmm teraz to mam różnorakie myśli, wiking planujemy w Lipcu wyprawę dookoła Bałtyku i myślę że możemy się spotkać w realu przejeżdżając właśnie przez Danię, może i jakiś nocleg załatwimy gdzieś w pobliżu Ciebie? zawsze to spotkanie w realu :D
----------------------------------------------------------------------------------
Myśl Za Dużo! a stworzysz problem, którego wcześniej nie było!
Awatar użytkownika
dorplas
Zarząd KCM

Motocykl: NIGHTHAWK 750S
Komunikator: GG 827772

ZLOT CHINCZYKÓW 2010

Postautor: grzenio dodano: 09 maja 2010, 22:42

Czasem warto się zastanowić zanim coś się napisze... ;)
Pamiętaj że to 'coś' czym jest fenomen motocyklizmu powinno nas łączyć a nie dzielić... :)
Jak dobrze pamiętam to najgłośniejsze zamieszki z udziałem motocyklistów miały miejsce w 1996 roku właśnie w Danii...
Awatar użytkownika
grzenio
Forumowicz

PoprzedniaNastępna

Wróć do Imprezy różne