nie wiem czemu

Tematy dotyczące lokalnych spraw.

nie wiem czemu

Postautor: oleńka dodano: 30 maja 2012, 18:29

Coś tam planuję Michał :). Tylko, ciężko w moim przypadku, bo my tu wszystko zjeżdżone mamy :D. Ale czekam na jutrzejsze prognozy i wrzucę propozycję :).
Awatar użytkownika
oleńka
Sympatyk

Motocykl: moto zastępcze HD :D
Komunikator: GG3705538

nie wiem czemu

Postautor: selmen dodano: 30 maja 2012, 18:37

pogoda ma być w weekend do kitu niestety...ale jakby co zawsze można jechać na Podlasie ;) fajne są też trasy nadburzańskie ale te bliżej was- Brok, Treblinka i ten rejon
Non Omnis Moriar...
Awatar użytkownika
selmen
Klubowicz

Motocykl: WSK;KZ550;Fj;R1100RT;Duke II

nie wiem czemu

Postautor: oleńka dodano: 30 maja 2012, 18:44

Wiem Adaś. Tyle, że te prognozy zmieniają się z dnia na dzień. Jak będzie padać , to trudno. A jak nie, to się gdzieś śmignie :D.
Awatar użytkownika
oleńka
Sympatyk

nie wiem czemu

Postautor: Michał_66 dodano: 31 maja 2012, 07:59

oleńka pisze:Coś tam planuję Michał :). Tylko, ciężko w moim przypadku, bo my tu wszystko zjeżdżone mamy :D. Ale czekam na jutrzejsze prognozy i wrzucę propozycję :).

To się cieszę bo ja nadal w stolycy siedzę a dokładnie w Chotomowie i się strasznie nudzę :nuda: więc jak co to się piszę :)) :pliz:

-- EDYTOWANY Dzisiaj, 09:55 --

a może coś takiego jak pogoda będzie sprzyjająca , trasa niedaleka ze zwiedzaniem zamku w czersku :D
trasa ok 150 km tak na sobotni lub niedzielny wypad

http://mapy.google.pl/maps?saddr=Pu%C5% ... 2&t=m&z=14
Michał_66

nie wiem czemu

Postautor: BIFF dodano: 31 maja 2012, 17:56

co prawda z mazowieckiego nie jestem ale byłem już na 2 imprezach organizowanych przez grupę "mazowsze" a oni byli na 3 organizowanych przeze mnie- tylko, że jakoś Cię na nich nie widziałem, więc przestań pier... tylko weź się w garść albo zrób coś z oczami...albo lepiej wsiądź na moto i zacznij jeżdzić

szkiel uważaj bo jeszcze dostaniesz jak się nie pojawisz na "imprezie" a jak będziesz nadal narzekał to dostaniesz zakaz jazdy na moto bo inaczej ... _boisie
BIFF
Forumowicz

Motocykl: z dwoma kołami

nie wiem czemu

Postautor: selmen dodano: 31 maja 2012, 18:56

BIFF pisze:szkiel uważaj bo jeszcze dostaniesz jak się nie pojawisz na "imprezie" a jak będziesz nadal narzekał to dostaniesz zakaz jazdy na moto bo inaczej ... _boisie

nie o chodzi o przymus bycia na "imprezie" jak to zaznaczyłeś kolego tylko o to, że zamiast narzekać, że nikt nic nie robi to robi się samemu- po to jest między innymi to forum, po drugie takie gadanie sugerujące, że na Mazowszu brak jest ludzi aktywnych jest próżne jak pierdzenie...wystarczy trochę poczytać a najlepiej zajechać jak ludzie się spotykają. a jeśli chodzi o "dostawanie" to proponuję forum o mma- tam szybciej idzie wyłapać kopa w dupę ;) .
Non Omnis Moriar...
Awatar użytkownika
selmen
Klubowicz

Motocykl: WSK;KZ550;Fj;R1100RT;Duke II

nie wiem czemu

Postautor: oleńka dodano: 31 maja 2012, 20:30

Adaś, a po co Ty się tak żołądkujesz? ;-) Założę się o każde pieniądze, mimo wrzucenia info na forum, że i tak pojedzie stała ekipa + Michał 66 :D
Awatar użytkownika
oleńka
Sympatyk

nie wiem czemu

Postautor: jacecek dodano: 31 maja 2012, 21:48

Ja też chętnie bym z Wami poleciał, niestety małżonka już wcześniej mi (sorki - nam) zaplanowała łikend i ... dupa blada - lecimy puszką do Myszkowa. Ale nie tracę nadziei - napewno da się Ją przerobić na plecaczek i jakąś wycieczkę jeszcze w tym roku razem zaliczymy. Oglądała zdjęcia z Sianka, podobał jej się klimat całości (głównie ci wspaniali mężczyźni na swych wspaniałych maszynach) i będzie NASZA, chyba że jej 4 tylne litery nie zaakceptyją podpaski w moim moto :))
Życzę wam dobrej pogody i szerokości. Bawcie się dobrze.
pozdrawiam - jacecek
Awatar użytkownika
jacecek
Klubowicz

Motocykl: Honda CTX 700 D
Tel. kom.: 668842471

nie wiem czemu

Postautor: oleńka dodano: 31 maja 2012, 21:54

Jacecek, podpaskę zawsze można przerobić :D.
A polatać jeszcze wspólnie polatamy. My to nie potrafimy w domku usiedzieć, jak pogoda ładna ;-)
Awatar użytkownika
oleńka
Sympatyk

nie wiem czemu

Postautor: LadyDragon dodano: 31 maja 2012, 21:59

Nie marudźcie na tę podpaskę :)) My przejechaliśmy na Gwiazdce całe wybrzeże i do domku 1500 km ogółem i było mi bardzo wygodnie na :chopper:
Awatar użytkownika
LadyDragon
Klubowicz

Motocykl: plecaczek
Tel. kom.: 500721926

PoprzedniaNastępna

Wróć do Regiony