.
 . .
 . .Parada ,jak zauważył Jacek z Katowic (podobno w wykonaniu tej grupy motocyklowej
 .Parada ,jak zauważył Jacek z Katowic (podobno w wykonaniu tej grupy motocyklowej  ),jak zwykle pierwsi rura i impreza rozciągnięta na kilka kilometrów ,ale ogólnie ...daliśmy radę
 ),jak zwykle pierwsi rura i impreza rozciągnięta na kilka kilometrów ,ale ogólnie ...daliśmy radę   .Fajne jest to ,że chłopaki pamiętają o motocyklistach ,którzy już nie mogą sami przyjechać i ich również zapraszają
 .Fajne jest to ,że chłopaki pamiętają o motocyklistach ,którzy już nie mogą sami przyjechać i ich również zapraszają   .Spotkałem też gościa na Romecie z 2008 r. z przebiegiem 2500 km ,niestety choroba w rodzinie nie pozwala mu jeździć tyle ile by chciał
 .Spotkałem też gościa na Romecie z 2008 r. z przebiegiem 2500 km ,niestety choroba w rodzinie nie pozwala mu jeździć tyle ile by chciał   i z nostalgią patrzał na MZ-kę ,na której pomykał w młodości . W żorskich mistrzostwach świata ,w jedzeniu Hot-dogów na czas wygrał Jacek (jakiś)
  i z nostalgią patrzał na MZ-kę ,na której pomykał w młodości . W żorskich mistrzostwach świata ,w jedzeniu Hot-dogów na czas wygrał Jacek (jakiś)   ,który zmógł 8 sztuk
 ,który zmógł 8 sztuk   ,nagrodą był oczywiście Hot -dog
 ,nagrodą był oczywiście Hot -dog   i bilet na wszystkie kręcioły
 i bilet na wszystkie kręcioły   .A i najważniejsze ...,największe zainteresowanie wzbudzał ten czoperek na podwoziu skutera ,jednak pomysł i chęci będą zawsze docenione
 .A i najważniejsze ...,największe zainteresowanie wzbudzał ten czoperek na podwoziu skutera ,jednak pomysł i chęci będą zawsze docenione   .Natomiast wyjeżdżając zauważyłem Goldasa ...trzy śladowego
 .Natomiast wyjeżdżając zauważyłem Goldasa ...trzy śladowego  ,do normalnego motocykla dołączony był
 ,do normalnego motocykla dołączony był  doczepek w osi tylnego koła (tak jak kółka boczne w rowerku
 doczepek w osi tylnego koła (tak jak kółka boczne w rowerku   ), wglądał jak trajka ,ze środkowym kółkiem .No to jeszcze fotki i koniec
 ), wglądał jak trajka ,ze środkowym kółkiem .No to jeszcze fotki i koniec  .Jak nie popada to trzeba będzie tą Wisłę zakręcić
 .Jak nie popada to trzeba będzie tą Wisłę zakręcić   .No ale jeszcze nie jest za bardzo kolorowo ,muszę jeszcze poczekać
 .No ale jeszcze nie jest za bardzo kolorowo ,muszę jeszcze poczekać :):).
:):). .
 .Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość