.
. .
.kubuś 66 pisze:1. Beniamin82*
2. Gixi
3. Szczepan03 - 50%
4. Grzegorz
5. Mariuszz
6. Morph
7. Andrzej_s
8. Jack
9. Waludi
10. Snajper[
11. Kubuś 66
 .
. , korzystam z ładnej pogody prawie codziennie
 , korzystam z ładnej pogody prawie codziennie   .
 . Czy możecie mi odpowiedzieć jaki jest konkretny plan imprezy tzn dokładnie chodzi mi czy piwo bezalkoholowe czy z %...? Biesiadujemy czy po opłatku i do domku...? Plecaczki i tańce czy skupienie i wyciszenie...
 Czy możecie mi odpowiedzieć jaki jest konkretny plan imprezy tzn dokładnie chodzi mi czy piwo bezalkoholowe czy z %...? Biesiadujemy czy po opłatku i do domku...? Plecaczki i tańce czy skupienie i wyciszenie...  Oświećcie mnie proszę a ja oświecę Junakowców...
 Oświećcie mnie proszę a ja oświecę Junakowców... 
 . Opłatek się weźmie symbolicznie. Ale zobaczymy co tam Andrzej_sl wymyśli
. Opłatek się weźmie symbolicznie. Ale zobaczymy co tam Andrzej_sl wymyśli  
  .
 .beniamin82 pisze:Nie no, ja mam nadzieję na pizzę, normalne piwko* i wesołą rozmowę. Opłatek się weźmie symbolicznie. Ale zobaczymy co tam Andrzej_sl wymyśli

*oczywiście jeżeli ktoś będzie mógł w przeciwnym razie odbieramy kluczyki...

, oczywiście do "pojemności" samochodu osobowego
 , oczywiście do "pojemności" samochodu osobowego   , chociaż można zrobić i kilka kursów powrotnych
 , chociaż można zrobić i kilka kursów powrotnych   

, Częstochowa i okolice
 , Częstochowa i okolice   , Opolszczyzna
 , Opolszczyzna   , a reszta to już Oberschlesien
 , a reszta to już Oberschlesien   i Zagłębie
 i Zagłębie   zahaczające o Jurę Krakowsko-Częstochowską
 zahaczające o Jurę Krakowsko-Częstochowską  
 Niestety moja "puszka" obecnie przebywa w Łomży i nie zmieni się to do wiosny.
  Niestety moja "puszka" obecnie przebywa w Łomży i nie zmieni się to do wiosny.  
 Nie walcz z maszyną. Poznaj ją, zrozum, poczuj - niech stanie się częścią Ciebie.
    Nie walcz z maszyną. Poznaj ją, zrozum, poczuj - niech stanie się częścią Ciebie.Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości