żołnierz pisze:zakupiłem sobie specjalnie na to spotkanie nową grubszą kominiarkę i kask z dużą szybą żeby mi za zimno nie było

) później zakładasz rękawiczkę foliową z cpn-u i na to dopiero właściwą rękawiczkę.Masz komfort bo ani cię nie przewieje ani nie straszny będzie też deszcz
  ) później zakładasz rękawiczkę foliową z cpn-u i na to dopiero właściwą rękawiczkę.Masz komfort bo ani cię nie przewieje ani nie straszny będzie też deszcz   sposób sprawdziłem chyba ze 100 razy tak samo można zrobić z butami jedna skarpetka później worek na śmieci lub reklamówka jednorazowa i na to druga skarpeta i tak ubranym można jechać cały dzień w deszczu i wszędzie sucho i ciepło.Oczywiście trzeba jeszcze mieć przeciw deszczówkę i już będzie git.Pozdrowionka
  sposób sprawdziłem chyba ze 100 razy tak samo można zrobić z butami jedna skarpetka później worek na śmieci lub reklamówka jednorazowa i na to druga skarpeta i tak ubranym można jechać cały dzień w deszczu i wszędzie sucho i ciepło.Oczywiście trzeba jeszcze mieć przeciw deszczówkę i już będzie git.Pozdrowionka

Fajnie byłoby sobie obejrzeć wasze dzieło w Suchej
  Fajnie byłoby sobie obejrzeć wasze dzieło w Suchej  Postarajcie sie panowie
 Postarajcie sie panowie 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości