Snajper pisze:Może trochę za wcześnie, ale kto z rejonu ma ochotę na wspólny a może grupowy "przelot" na zakończenie sezonu ?
Jakby coś, warto byłoby dogadać trasę i miejsca spotkań.
 .Reszta mam nadzieję bawi się dalej ,może zaliczą jeszcze nocny wjazd na Równicę
 .Reszta mam nadzieję bawi się dalej ,może zaliczą jeszcze nocny wjazd na Równicę  ,się dzieje w regionie
 ,się dzieje w regionie   .Jutro do Krakowa (znowu po nocce i przed nocką)
 .Jutro do Krakowa (znowu po nocce i przed nocką)   .
 .Mist pisze:Snajper pisze:Może trochę za wcześnie, ale kto z rejonu ma ochotę na wspólny a może grupowy "przelot" na zakończenie sezonu ?
Jakby coś, warto byłoby dogadać trasę i miejsca spotkań.
Też o tym myślę, jakieś propozycje? - jest to jednak parę km, i warto już o tym pomyśleć...
 Nie walcz z maszyną. Poznaj ją, zrozum, poczuj - niech stanie się częścią Ciebie.
    Nie walcz z maszyną. Poznaj ją, zrozum, poczuj - niech stanie się częścią Ciebie. ,myślałem jechać bokami na Strzelce Op.,ale tam teraz coś robią i jest zamknięta droga,zostaje nam normalnie przez Opole
,myślałem jechać bokami na Strzelce Op.,ale tam teraz coś robią i jest zamknięta droga,zostaje nam normalnie przez Opole 

Nie walcz z maszyną. Poznaj ją, zrozum, poczuj - niech stanie się częścią Ciebie.
    Nie walcz z maszyną. Poznaj ją, zrozum, poczuj - niech stanie się częścią Ciebie. kilka wspominek z Wiślaczka 2016
 kilka wspominek z Wiślaczka 2016Ja ostatnio przez Krasiejów pomykałembeniamin82 pisze:Zapytajcie Valdija, on jeździ z Zawadzkiego do Strzelec Op. do pracy, pewnie zna jakiś myk.
Do Zawadzkiego fajnie się jedzie przez pludry. Spokojnie i przez las, choć droga troszkę dziurawa

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości