...Mam nadzieję że w przyszłym roku już na moto...
 ...Mam nadzieję że w przyszłym roku już na moto...Groot pisze:No powiem że z Myszą zazdrościmy Wam tej wspólnej jazdy...Ale mieliśmy do wyboru albo puszka albo nie jedziemy...a chcemy poznać ludzi , pogadać...wypić po małym...Mam nadzieję że w przyszłym roku już na moto...
 Jeśli ja nie poznam cię pierwszy podchodzisz a potem
  Jeśli ja nie poznam cię pierwszy podchodzisz a potem   

Nie walcz z maszyną. Poznaj ją, zrozum, poczuj - niech stanie się częścią Ciebie.
    Nie walcz z maszyną. Poznaj ją, zrozum, poczuj - niech stanie się częścią Ciebie.Snajper pisze:
Nieważne czym, ważne że będziecie. Jak zobaczysz dwumetrowego faceta na małym motorku to jaJeśli ja nie poznam cię pierwszy podchodzisz a potem

...mnie poznasz po tym że że na tyłku będę miał przyklejoną poduszkę po dzisiejszym przyziemieniu...
 ...mnie poznasz po tym że że na tyłku będę miał przyklejoną poduszkę po dzisiejszym przyziemieniu... 
Groot pisze:Snajper pisze:
Nieważne czym, ważne że będziecie. Jak zobaczysz dwumetrowego faceta na małym motorku to jaJeśli ja nie poznam cię pierwszy podchodzisz a potem

Nie ma sprawy...mnie poznasz po tym że że na tyłku będę miał przyklejoną poduszkę po dzisiejszym przyziemieniu...

Gixer pisze:
Poduszke..
 i też przyda sie poduszka...
  i też przyda sie poduszka... 
Groot pisze:Gixer pisze:
Poduszke..
Jak będziesz się nabijała z obitych ludzi toi też przyda sie poduszka...

Mist pisze:Przemo82 - "kiedy i gdzie"?
- toż uzgadniamy wspólny przelot na zakończenie sezonu - Radków! - jedziesz?
- gucekt, propozycja trasy wygląda fajnie, moglibyśmy się spotkać na drodze 94 w Siemianowicach Śląskich, do uzgodnienia czas i dokładne miejsce
- Snajper, Jędrek, Rafip - z Wami spotkamy się pewno gdzieś dalej na trasie, chyba żebyście polecieli wpierw na południe (A1?) i moglibyśmy spotkać się wcześniej?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości