Wiesław pisze:Filmik jest gotowy żaden problem a jest tam odtwarzacz DVD i telewizor czy przywieść laptopa?
Weź laptopa, postaram sie wziąć z firmy projektor i zrobimy kino

Wiesław pisze:Filmik jest gotowy żaden problem a jest tam odtwarzacz DVD i telewizor czy przywieść laptopa?

mlynaszz pisze:Wiesław pisze:Filmik jest gotowy żaden problem a jest tam odtwarzacz DVD i telewizor czy przywieść laptopa?
Weź laptopa, postaram sie wziąć z firmy projektor i zrobimy kino

Grzeno pisze:o cholera to trzeba sobie zresetować mózg aby za dużo nie powiedzieć się nie wygadać

i doczekać się nie mogę
  i doczekać się nie mogę   

)
 ) jak nie, słuchamy radia.
 jak nie, słuchamy radia.   Takie jedno małe obostrzenie
 Takie jedno małe obostrzenie  

mlynaszz pisze:No to chyba możemy podsumować przygotowania.
- Mapki z lokalizacją i numer telefonu do mnie wszyscy zainteresowani otrzymali, więc trafić powinni
- Przypominam o zabraniu śpiworów i jak kto może/ma materaca/karimaty dla śpiących na glebie
- Wiesław bierze laptopa i filmy ( klubowe oczywiście, innych raczej nie)
- Artur jeśli chcesz popląsać weź sprzęt. Jak kto ma płyty z imprezową muzą niechaj weźmie, bowiem przy tych co ja mam, popląsać się raczej nie dajak nie, słuchamy radia.
- Oprócz dań głównych bierzemy oczywiście zagryzki, przegryzki i popitki jakie kto lubi.
- Palacze proszę się przygotować na puszczanie dymków na zewnątrz, w domuTakie jedno małe obostrzenie

- Posiadacze klubowych koszulek proszeni są o ich ubranie.
- No i przede wszystkim zabieramy dobry humor, który trzymamy mocno do środy

,,
 ,, . Mam pytanie do grupy trójmiejskiej, ile osób jedzie, ile pojazdów itp, o której zbiórka w środę itp
 . Mam pytanie do grupy trójmiejskiej, ile osób jedzie, ile pojazdów itp, o której zbiórka w środę itp  ?
?Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości