Bierze mnie jakieś przeziębienie
   Bierze mnie jakieś przeziębienie  Akurat teraz
 Akurat teraz  

Bierze mnie jakieś przeziębienie
   Bierze mnie jakieś przeziębienie  Akurat teraz
 Akurat teraz  

mlynaszz pisze:O żesz Q$%@#%**&@ czuje się źleBierze mnie jakieś przeziębienie
Akurat teraz

Kris70 pisze:Ja również bardzo chętnie Was zobaczę. Mam pytanie do grupy trójmiejskiej, ile osób jedzie, ile pojazdów itp, o której zbiórka w środę itp
?
 , dzięki wielkie młynaszze
, dzięki wielkie młynaszze  za wasze największe zaangażowanie w super imprezkę, lokal i miejsce świetne na takie balangi, ubawiłem się na maxa szczególnie we wtorkowy wieczór, żałujcie że wtedy was tam nie było
 za wasze największe zaangażowanie w super imprezkę, lokal i miejsce świetne na takie balangi, ubawiłem się na maxa szczególnie we wtorkowy wieczór, żałujcie że wtedy was tam nie było  oj działo się działo, miło znów poznać następne nowe mordy, czym więcej osób na takiej bibie tym lepsza atmosfera
 oj działo się działo, miło znów poznać następne nowe mordy, czym więcej osób na takiej bibie tym lepsza atmosfera   do tego nie zabrakło paparazzi z każdej strony atakowali fleszami a Wiesiu jeszcze do tego z kamerą, tak wiec czekamy na kolejne foty czy filmik
 do tego nie zabrakło paparazzi z każdej strony atakowali fleszami a Wiesiu jeszcze do tego z kamerą, tak wiec czekamy na kolejne foty czy filmik 

Oby więcej TAKICH spotkań. Gorąco pozdrawiam.Peliks
 Oby więcej TAKICH spotkań. Gorąco pozdrawiam.Peliks tylu nas było, że palców mi brak, podziękowania dla gospodarzy za to i owo
  tylu nas było, że palców mi brak, podziękowania dla gospodarzy za to i owo  jak również dla wszystkich przybyłych za wkład i pyszną wyżerkę jaką ze sobą przywieźli
 jak również dla wszystkich przybyłych za wkład i pyszną wyżerkę jaką ze sobą przywieźli   
   stoły się uginały. Widać,że jesteśmy zgraną paczką bo i co do jednolitego alkoholu byliśmy zgodni
 stoły się uginały. Widać,że jesteśmy zgraną paczką bo i co do jednolitego alkoholu byliśmy zgodni  , oby więcej takich fajnych spotkanek
 , oby więcej takich fajnych spotkanek 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość