Woj dolnośląskie/ lubuskie

Tematy dotyczące lokalnych spraw.

Postautor: PalKory dodano: 04 paź 2009, 02:45

Cisza- ciszą, nie chodzi o aktywność na Forum (bo to żadna sztuka..) Liczy się aktywność na szosie- drodze- trasie... Nie zawsze "mniej znaczy więcej" a prawdy ponoć są rożne... Beka i tak się odbędzie (ktoś to musi wyżłopać- szkoda, że nie Chińczyki;P )
Pozdrawiam
PalKory

Postautor: Shipp dodano: 06 paź 2009, 17:03

Palkory, podaj termin beki i wywalimy ją we dwóch w najgorszym wypadku :piwa:
Skoro już temat został założony, to może trzeba by zorientowac się ilu nas jest i skąd? Zaczynam:
1. Shipp - Potok / lubuskie
Shipp
Forumowicz

Motocykl: .

Postautor: PalKory dodano: 07 paź 2009, 12:51

O.K. do końca tygodnia zorientuję się, jak to jest z czasem wolnym na tydzień przyszły, i coś ustalimy...
1.Shipp Potok/lubuskie
2.PalKory Głogów/ dolnośląskie
PalKory

Postautor: mlynaszz dodano: 07 paź 2009, 13:27

No kurde kusi mnie, żeby jeszcze gdzieś wyskoczyć. Byle za zimno i mokro nie było, to może, może. Jakby jeszcze się ten piętrowy domek z kominkiem udało wyhaczyć.... bo w nieogrzewanych domkach to chyba odpada, co nie? :cold:
Awatar użytkownika
mlynaszz
Zarząd KCM

Motocykl: CHN->JP->I->GB->JP

Postautor: dorplas dodano: 07 paź 2009, 13:36

hmmmmmm Obrazek mlynaszz mam tylko 90 km więcej może i ja się zabiorę po drodze? ale fakt coś ogrzewanego się przyda jak i na rozgrzanieObrazek, pogodę trza obserwować te długo terminowe, a co z tym terminem? jakieś przeczucia kiedy?
----------------------------------------------------------------------------------
Myśl Za Dużo! a stworzysz problem, którego wcześniej nie było!
Awatar użytkownika
dorplas
Zarząd KCM

Motocykl: NIGHTHAWK 750S
Komunikator: GG 827772

Postautor: Shipp dodano: 07 paź 2009, 13:42

mlynaszz pisze:No kurde kusi mnie, żeby jeszcze gdzieś wyskoczyć. Byle za zimno i mokro nie było, to może, może. Jakby jeszcze się ten piętrowy domek z kominkiem udało wyhaczyć.... bo w nieogrzewanych domkach to chyba odpada, co nie? :cold:

Jeśli chodzi o dmek z kominkiem i miejscem do spania, to ja takim dysponuję :))
Shipp
Forumowicz

Postautor: dorplas dodano: 07 paź 2009, 13:49

Shipp pisze:Jeśli chodzi o dmek z kominkiem i miejscem do spania, to ja takim dysponuję :))

nie nie do Ciebie to za daleko w takie zimno :/ :stop: :)) pisałeś że można gdzieś w połowie się spotkać a nie u Ciebie :D ;p
----------------------------------------------------------------------------------
Myśl Za Dużo! a stworzysz problem, którego wcześniej nie było!
Awatar użytkownika
dorplas
Zarząd KCM

Motocykl: NIGHTHAWK 750S
Komunikator: GG 827772

Postautor: Shipp dodano: 07 paź 2009, 14:02

dorplas pisze:
Shipp pisze:Jeśli chodzi o dmek z kominkiem i miejscem do spania, to ja takim dysponuję :))

nie nie do Ciebie to za daleko w takie zimno :/ :stop: :)) pisałeś że można gdzieś w połowie się spotkać a nie u Ciebie :D ;p

Podobno nad jeziorem w Sławie albo oklicach są przyzwoite domki i możliwośc wynajęcia za niedużą kasę. Zobaczymy co Palkory odpowie.
Shipp
Forumowicz

Postautor: PalKory dodano: 07 paź 2009, 22:40

Ten domek z kominkiem jest do wynajęcia... w ten łikend z tego co wiem- jest zarezerwowany, ale można dokonać rezerwacji na następny albo jeszcze później, jednak należy się spieszyć, bo to faktycznie jedyny ogrzewany w tym ośrodku( ludzie rezerwują go z wyprzedzeniem- rzadko jest wolny). Są jeszcze pokoje w pensjonacie w tym samym ośrodku... Co do terminu to proponuję wspólnie go ustalić, okazuje się, że przez najbliższe 3 łikendy nie mam nic zaplanowanego, więc Mnie każdy termin odpowiada. Wolałbym dokonać wspólnych ustaleń co do terminu (nie chcę nikomu nic narzucać) i konkretne zadeklarowanie- czy ktoś chce takiej imprezy, bo jak już się chałupkę zamówi a nikt nie przyjedzie to trochę głupio będzie to wyglądało...
Pozdrawiam
PalKory

Postautor: Wiesław dodano: 08 paź 2009, 08:05

to co proponujecie to nadal dolnyśląsk a może Pałuki kolebka polskości
Pozdrowienia z Borów Tucholskich
Awatar użytkownika
Wiesław
Klubowicz

Motocykl: KEEWAY SUPERSHADOW 250 V
Tel. kom.: 602899398

PoprzedniaNastępna