jacor pisze:Można wypatrywać (jak bedzie cieplej )biało-czarnego Divisiona w Białymstoku.
Przyjeżdżasz do nas czy moto sprzedałeś?

Jakbyś się wybierał to koniecznie daj znać kiedy, ja jeszcze sezonu nie zakończyłem i nie zakończę dopóki śnieg nie spadnie, także cały czas jestem otwarty na wszelkie propozycje wspólnych wypadów

Jedynym problemem może być powrót żony do pracy zmianowej, więc mogę w niektóre dni być uziemiony z dzieciakami ale może akurat trafi się na dzień w którym będę miał wolne.
EDIT: Sorki, dopiero doczytałem w innym temacie, że sprzedałeś

No to może nowy nabywca zawita na forum

EDIT 2:
Czy ktoś z Podlasia planuje jakieś wyjazdy w weekend i chciałby zabrać jakieś towarzystwo ze sobą ?

Żona ma cały weekend wolny więc tym samym i ja mam trochę czasu na moto ale bardzo nie lubię sam jeździć i chętnie skoczyłbym z kimś na jakiś wypad po Podlasiu (bliższym lub dalszym od Białego). Osobiście chętnie odwiedziłbym Białowieżę po raz ostatni w tym sezonie ale nie upieram się i chętnie wyskoczyłbym gdziekolwiek.
EDIT 3: Z weekendu pozostała mi już tylko sobota do dyspozycji. Żona niestety jednak w niedzielę ma dyżur, więc będę uziemiony z dzieciakami. Ale w sobotę, jeśli pogoda dopisze, chętnie wyjadę gdziekolwiek. Jakby ktoś też się wybierał to zapraszam na wspólny wypad.