Podlasie- weekendowe wypady

Tematy dotyczące lokalnych spraw.

Re: Podlasie- weekendowe wypady

Postautor: selmen dodano: 18 sie 2013, 20:38

mazury objechane po raz wtóry ale nowe szlaki odkryte...co prawda jednodniowo ale wydajnie i z małżonką :) i rowerek wodny po Wigrach też był a jakże :) coś koło 3 stówek apka łyknęła
Obrazek

a takich ludzi można spotkać po drodze: dziewczyna przyjechała z Francji na podlasie na Lambrettcie z 1974 roku (silnik dwusuwowy, biegi manual w kierownicy), w planie ma dojechać do Kłajpedy a potem promem do Niemiec i z powrotem do Francji:
Obrazek
Obrazek
spotkałem ją 2 tygodnie temu na innym wyjeździe, na trasie pod Wizną.
A my się boimy o swoje chińczyki...
Non Omnis Moriar...
Awatar użytkownika
selmen
Klubowicz

Motocykl: WSK;KZ550;Fj;R1100RT;Duke II

Postautor: jacor dodano: 20 paź 2013, 12:09

Można wypatrywać (jak bedzie cieplej )biało-czarnego Divisiona w Białymstoku.
Awatar użytkownika
jacor
Klubowicz

Motocykl: Cf Moto 650

Postautor: kosimazaki dodano: 21 paź 2013, 08:13

jacor pisze:Można wypatrywać (jak bedzie cieplej )biało-czarnego Divisiona w Białymstoku.

Przyjeżdżasz do nas czy moto sprzedałeś? ;) Jakbyś się wybierał to koniecznie daj znać kiedy, ja jeszcze sezonu nie zakończyłem i nie zakończę dopóki śnieg nie spadnie, także cały czas jestem otwarty na wszelkie propozycje wspólnych wypadów ;) Jedynym problemem może być powrót żony do pracy zmianowej, więc mogę w niektóre dni być uziemiony z dzieciakami ale może akurat trafi się na dzień w którym będę miał wolne.
EDIT: Sorki, dopiero doczytałem w innym temacie, że sprzedałeś ;) No to może nowy nabywca zawita na forum :)

EDIT 2:
Czy ktoś z Podlasia planuje jakieś wyjazdy w weekend i chciałby zabrać jakieś towarzystwo ze sobą ? :) Żona ma cały weekend wolny więc tym samym i ja mam trochę czasu na moto ale bardzo nie lubię sam jeździć i chętnie skoczyłbym z kimś na jakiś wypad po Podlasiu (bliższym lub dalszym od Białego). Osobiście chętnie odwiedziłbym Białowieżę po raz ostatni w tym sezonie ale nie upieram się i chętnie wyskoczyłbym gdziekolwiek.

EDIT 3: Z weekendu pozostała mi już tylko sobota do dyspozycji. Żona niestety jednak w niedzielę ma dyżur, więc będę uziemiony z dzieciakami. Ale w sobotę, jeśli pogoda dopisze, chętnie wyjadę gdziekolwiek. Jakby ktoś też się wybierał to zapraszam na wspólny wypad.
Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz, jaką można robić w ubraniu
Awatar użytkownika
kosimazaki
Forumowicz

Motocykl: Honda CBF600SA

Postautor: selmen dodano: 26 paź 2013, 12:54

Jutro jadę na moto do Łomży na finały mistrzostw Polski kadetów w boksie. Wyjazd koło 9.30. Jak ktoś chętny do dawać znać.
Non Omnis Moriar...
Awatar użytkownika
selmen
Klubowicz

Postautor: krysz dodano: 26 paź 2013, 19:03

kosi, jutro wybieram się do Białowieży, ale doczytałem że opuściłeś kotwicę :)) szkoda, byłaby okazja poznać się osobiście...
"Nieważne jaki masz motocykl, ważne gdzie nim byłeś"
http://chomikuj.pl/krysz2/Podr*c3*b3*c5 ... uiser*27em
Awatar użytkownika
krysz
Klubowicz

Motocykl: Keeway Cruiser
Tel. kom.: 602433923

Postautor: kosimazaki dodano: 26 paź 2013, 20:29

krysz pisze: ale doczytałem że opuściłeś kotwicę :)) szkoda, byłaby okazja poznać się osobiście...

Kurczę wiedziałem ;) U mnie tak zawsze, że żona ma dyżur kiedy ktoś może jeździć albo słońce grzeje. Szkoda, na 1000% bym pojechał z Tobą z ogromną przyjemnością ale dziadkowie ostatnio obrażeni i nie chcą dzieciaków popilnować :) Jednak jestem niepoprawnym optymistą i wierzę, że ten sezon nadal trwa i będą jeszcze okazje do jeżdżenia :) A jakbyś zboczył "nieco" z trasy i dotarł do Białego to zapraszam na herbatkę czy kawusię :D Jutro cały dzień siedzę z dzieciakami więc na pewno nigdzie nie będę wychodził. Na wszelki wypadek podam tel. 505 56 2000. Jak będziesz w pobliżu to dzwoń :)
P.S. Dzisiaj na siłę wyjeżdżałem kilometry na zapas, bo jutro nie wsiądę, to jeszcze na koniec jakieś dziadki mi czymś w motocykl rzuciły kiedy obok przystanku przejeżdżałem. Usłyszałem tylko jak jakiś przedmiot odbił się od motocykla. Zawróciłem, podjechałem do przystanku no i zobaczyłem dwie zapijaczone gęby. Szkoda, już miałem nadzieję, że ktoś młodszy będzie a tak to wstyd nawet na takich rękę podnosić ;) Skończyło się jedynie na uwadze słownej i pozostał pewien niedosyt nie do końca załatwionej sprawy.
Awatar użytkownika
kosimazaki
Forumowicz

Postautor: kamil_juri dodano: 26 paź 2013, 23:50

kosimazaki pisze:
krysz pisze: ale doczytałem że opuściłeś kotwicę :)) szkoda, byłaby okazja poznać się osobiście...

Kurczę wiedziałem ;) U mnie tak zawsze, że żona ma dyżur kiedy ktoś może jeździć albo słońce grzeje. Szkoda, na 1000% bym pojechał z Tobą z ogromną przyjemnością ale dziadkowie ostatnio obrażeni i nie chcą dzieciaków popilnować :) Jednak jestem niepoprawnym optymistą i wierzę, że ten sezon nadal trwa i będą jeszcze okazje do jeżdżenia :) A jakbyś zboczył "nieco" z trasy i dotarł do Białego to zapraszam na herbatkę czy kawusię :D Jutro cały dzień siedzę z dzieciakami więc na pewno nigdzie nie będę wychodził. Na wszelki wypadek podam tel. 505 56 2000. Jak będziesz w pobliżu to dzwoń :)
P.S. Dzisiaj na siłę wyjeżdżałem kilometry na zapas, bo jutro nie wsiądę, to jeszcze na koniec jakieś dziadki mi czymś w motocykl rzuciły kiedy obok przystanku przejeżdżałem. Usłyszałem tylko jak jakiś przedmiot odbił się od motocykla. Zawróciłem, podjechałem do przystanku no i zobaczyłem dwie zapijaczone gęby. Szkoda, już miałem nadzieję, że ktoś młodszy będzie a tak to wstyd nawet na takich rękę podnosić ;) Skończyło się jedynie na uwadze słownej i pozostał pewien niedosyt nie do końca załatwionej sprawy.

Ty się oszczędzaj - dzieci, żona ;P a na poważnie to wiesz takich cwaniaczków to pełno - już mieliśmy kierowców choleryków to teraz przystankowe pierdziele ;) jakoś ze wszystkimi sobie poradzimy. Szkoda, że moje moto już na zimowaniu ale w czwartek je odwiedzę i jak nie będzie zimno (względnie) to zrobię rundkę :):) już nie mogę się doczekać :) :tango:
Awatar użytkownika
kamil_juri
Forumowicz

Motocykl: Zipp Raven 2012 r.

Postautor: kosimazaki dodano: 27 paź 2013, 21:30

krysz pisze:kosi, jutro wybieram się do Białowieży, ale doczytałem że opuściłeś kotwicę :)) szkoda, byłaby okazja poznać się osobiście...

Kryszu nie daruję Ci tej nocy ;) Kurcze na zdjęciu 61 czy tam 62 (to dotyczące objazdu) zobaczyłem, że byłeś jakiś 1 km ode mnie:( Żebym wiedział, że tamtędy będziesz gonił, to bym z dzieciakami podszedł na spacer i byśmy Ci przynajmniej pomachali a może na jakąś herbatę byś wpadł, ogrzać się trochę w międzyczasie. Szkoda, że nie dzwoniłeś.
Awatar użytkownika
kosimazaki
Forumowicz

Postautor: krysz dodano: 27 paź 2013, 21:39

hmm, nie planowałem być w Białym. Następnym razem obiecuję poprawę :))
"Nieważne jaki masz motocykl, ważne gdzie nim byłeś"
http://chomikuj.pl/krysz2/Podr*c3*b3*c5 ... uiser*27em
Awatar użytkownika
krysz
Klubowicz

Motocykl: Keeway Cruiser
Tel. kom.: 602433923

Postautor: selmen dodano: 27 paź 2013, 22:00

widzę, ze zrobiłeś moją traskę Królowy Most- Supraśl, szkoda że się nie zdzwoniliśmy wcześniej polatalyby razem :buttrock:
Non Omnis Moriar...
Awatar użytkownika
selmen
Klubowicz

PoprzedniaNastępna

Wróć do Regiony