Wielkopolska

Tematy dotyczące lokalnych spraw.

Re: Wielkopolska

Postautor: Markus dodano: 12 sie 2016, 10:38

Szubi pisze:
Markus pisze:poszukuję bratnich duszy do wspólnego śmigania i kontaktu. Czekam na odzew

Szubi z Obornik wita :piwa: W tym miesiącu lecę Do Czech po piwo i nie tylko. :) W planach mam Tour de Puszcza Notecka, ale to chyba dopiero we wrześniu. Pewnie w październiku tradycyjnie zrobię też trasę do Połczyna Zdroju. Jak pasuje Ci takie śmiganie, śledź temat regiony. Postaram się tydzień wcześniej wrzucić info kiedy, gdzie i jak :czytaj:

dzięki za info będę śledził może uda mi się pogodzić pracę z wypadem wtedy skorzystam
Awatar użytkownika
Markus
Forumowicz

Motocykl: Romet R 250 / VIRAGO 1100
Tel. kom.: 508102238

Postautor: Markus dodano: 13 sie 2016, 23:10

Szubi pisze:
Markus pisze:poszukuję bratnich duszy do wspólnego śmigania i kontaktu. Czekam na odzew

Szubi z Obornik wita :piwa: W tym miesiącu lecę Do Czech po piwo i nie tylko. :) W planach mam Tour de Puszcza Notecka, ale to chyba dopiero we wrześniu. Pewnie w październiku tradycyjnie zrobię też trasę do Połczyna Zdroju. Jak pasuje Ci takie śmiganie, śledź temat regiony. Postaram się tydzień wcześniej wrzucić info kiedy, gdzie i jak :czytaj:

Muszę się jeszcze spytać mowa jest o wypadzie na chinolach czy śmigasz na hondzie. Jeżeli chodzi o hondę to nie chciał bym z moim Rometem przeszkadzać i wyjazd spowolniać
Awatar użytkownika
Markus
Forumowicz

Postautor: Szubi dodano: 16 sie 2016, 11:27

Niestety Jinlun został już sprzedany i latam na Vaderze czyli Honda Transalp ;) Jeśli chodzi o wycieczki w grupie, to z reguły przelotowa wynosi 80-90 km/h więc Twój Romet spokojnie da radę. Poza tym jeżdżą z nami też 125-tki :D
Największe szczęście w świecie, na końskim i motocyklowym siedzi grzbiecie . . .
Awatar użytkownika
Szubi
Klubowicz

Motocykl: Fernando

Postautor: Markus dodano: 16 sie 2016, 22:36

Szubi pisze:Niestety Jinlun został już sprzedany i latam na Vaderze czyli Honda Transalp ;) Jeśli chodzi o wycieczki w grupie, to z reguły przelotowa wynosi 80-90 km/h więc Twój Romet spokojnie da radę. Poza tym jeżdżą z nami też 125-tki :D

Super dawaj znać o wypadach postaram się zorganizować czas
:motor:
Awatar użytkownika
Markus
Forumowicz

Postautor: Szubi dodano: 20 sie 2016, 17:07

w przyszłym tygodniu zaczynam urlop. Czy wypad w środku tygodnia też by komuś pasował? Bo tak cały czas mi chodzi po głowie Tour de Puszcza Notecka :swir:
Największe szczęście w świecie, na końskim i motocyklowym siedzi grzbiecie . . .
Awatar użytkownika
Szubi
Klubowicz

Postautor: Markus dodano: 20 sie 2016, 20:47

Z chęcią Szubi ale jestem po urlopie i wolnego nie dostanę
Awatar użytkownika
Markus
Forumowicz

Postautor: mlynaszz dodano: 20 sie 2016, 21:42

Pomyśl nad weekendem i trasą po dziurawych, ale asfaltowych, względnie twardo-szutrowych drogach, to może i ja się wyrwę ;)
Awatar użytkownika
mlynaszz
Zarząd KCM

Motocykl: CHN->JP->I->GB->JP

Postautor: Szubi dodano: 21 sie 2016, 09:19

mlynaszz pisze:Pomyśl nad weekendem i trasą po dziurawych, ale asfaltowych, względnie twardo-szutrowych drogach, to może i ja się wyrwę ;)

dobra, coś pomyślimy . . . tylko muszę tych dziur w asfalcie poszukać :rotfl: i ostrzegam, ż nie wiem jak to się dzieje, ale Vader na końcu i tak ląduje w jakimś błocku ;p Dziadek Zbyszek może coś na ten temat powiedzieć ;)
Awatar użytkownika
Szubi
Klubowicz

Postautor: Szubi dodano: 21 sie 2016, 09:41

wstępna propozycja, ale jeszcze nad nią popracuję https://www.google.pl/maps/dir/Armii+Po ... 653226!3e0
Awatar użytkownika
Szubi
Klubowicz

Postautor: dziadek zbyszek dodano: 21 sie 2016, 20:54

Szubi pisze:
mlynaszz pisze:Pomyśl nad weekendem i trasą po dziurawych, ale asfaltowych, względnie twardo-szutrowych drogach, to może i ja się wyrwę ;)

dobra, coś pomyślimy . . . tylko muszę tych dziur w asfalcie poszukać :rotfl: i ostrzegam, ż nie wiem jak to się dzieje, ale Vader na końcu i tak ląduje w jakimś błocku ;p Dziadek Zbyszek może coś na ten temat powiedzieć ;)

Jak nastawisz nawigację na chopper a nie na enduro to też się piszę ;)
Im bardziej jesteś przekonany że masz niezawodne terenowe auto, tym dalej pójdziesz po traktor
Awatar użytkownika
dziadek zbyszek
Klubowicz

Motocykl: Soft 2 Szpetny
Tel. kom.: 698282838

PoprzedniaNastępna

Wróć do Regiony