Gixer szybkiego powrotu do zdrowia. Jacku na chwilę teraźniejszą postanawiam się zameldować w Chudowie na 13.00 a później pojedziemy podbijać Żory. mam zamiar ruszyć około 11.00 godziny. Odezwę się jeszcze przed wyjazdem . Motorek na klocki, oj za wcześnie zostały mi jeszcze korony do wydania, i mam nadzieję zrobić to jeszcze w któryś weekend tego roku,
Jacku, pomalutku będę się szykował do wyjazdu, spotykamy się w Chudowie ok 13.00 w razie gdybyśmy się nie potrafili odszukać dzwoń 507 922 411. Gdyby jeszcze ktoś reflektował zapraszamy
Kto nie był ,niech żałuje ,była (w-g mnie)bardzo fajna i liczna impreza ,prawdopodobnie wpisze się na stałe do Śląskiego kalendarza imprez motocyklowych .Dzięki ,tym co przyjechali za wspólne śmiganko .
Jasiona położona jest za górą Św. Anny. Jadąc autostradą A4 zjeżdżasz w Strzelcach Opolskich(nie wiem czy jest zjazd na Św. Annę). W Strzelcach kierujesz się na Św. Annę. W samej Annie to najlepiej było by się z kimś umówić. Np. na tym ryneczku. Jadąc pierwszy raz to jest trudno trafić.
Nie jeździj szybciej niż Twój anioł stróż potrafi latać Klaustrofobia to lęk przed zamkniętymi pomieszczeniami. Na przykład , gdy idę do monopolowego boję się, że będzie zamknięty.