beniamin82 pisze:No, zdjęcia ziółka jak zwykle klasa światowa. Takie naturalne. Brawa
Dzięki wielkie
beniamin82 pisze:No, zdjęcia ziółka jak zwykle klasa światowa. Takie naturalne. Brawa
MARCIN M. pisze:Czy ktoś z kolegów reflektowałby jutro jakiś wypad w okolice Kłodzka . Jeśli pogoda pozwoli !
Lupus pisze:Toś zawitał prawie w moje okolice. Srebrna Góra to kraniec wschodni gór sowich.

rafip pisze:ja i maxiu1111 proponujemy mały szybki wypad na 14 czerwiec (niedziela) - kierunek miejscowość Bobolice.Królewski zamek Bobolice został zbudowany przez króla Polski Kazimierza Wielkiego najprawdopodobniej ok. 1350-1352 roku. Należał do systemu obronnego zachodniej granicy państwowej Królestwa Polskiego. Zamek miał bronić od najazdów ze strony Śląska, będącego terytorium granicznym Królestwa Czech. Zamek jest częścią fortyfikacji zwanych Orlimi Gniazdami.
Można trasę ułożyć jak się zdecyduje więcej osób. Co Wy na to? Ma być ciepło tylko nie wiadomo jak z deszczem.
Hawk1985 pisze:rafip pisze:ja i maxiu1111 proponujemy mały szybki wypad na 14 czerwiec (niedziela) - kierunek miejscowość Bobolice.Królewski zamek Bobolice został zbudowany przez króla Polski Kazimierza Wielkiego najprawdopodobniej ok. 1350-1352 roku. Należał do systemu obronnego zachodniej granicy państwowej Królestwa Polskiego. Zamek miał bronić od najazdów ze strony Śląska, będącego terytorium granicznym Królestwa Czech. Zamek jest częścią fortyfikacji zwanych Orlimi Gniazdami.
Można trasę ułożyć jak się zdecyduje więcej osób. Co Wy na to? Ma być ciepło tylko nie wiadomo jak z deszczem.
Podbije może temat, bo spadł na daleką pozycje.
Niby mają być jakieś burze w niedziele i 30*![]()
Zamek w Bobolicach chciałem odwiedzić, jestem chętny!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość