Mazowsze

Tematy dotyczące lokalnych spraw.

Re: Mazowsze

Postautor: Romas dodano: 17 cze 2014, 15:12

Nie wiem czym ty się tak unosisz i wywyższasz, no ale coz, Twój problem, jak widać są ludzie i ludziska, pokazujesz swoim zachowaniem typowego "warszawiaka"
Romas
Forumowicz

Motocykl: Jinlun 250
Tel. kom.: 603842168

Postautor: Maciu56 dodano: 17 cze 2014, 17:26

Twój obraz ,,typowego warszawiaka" jest zaczerpnięty ze źródeł niewiadomego pochodzenia. Zachowaj go dla siebie i swoich kolegów. Nie próbuj rozpowszechniać go na naszym forum bo niczego nie uzyskasz a wręcz przeciwnie. Poza tym akurat najmniejsze prawo do wypowiadania się na ten temat, masz Ty. Wiem o tym, jako warszawiak od wielu pokoleń. Przemyśl to, przedstawicielu neostrady z głębi kraju... :/
Awatar użytkownika
Maciu56
Sympatyk

Motocykl: Była"Ziuta"...
Komunikator: Skype: maciu561

Postautor: Romas dodano: 17 cze 2014, 21:05

Maciu56 pisze:Twój obraz ,,typowego warszawiaka" jest zaczerpnięty ze źródeł niewiadomego pochodzenia. Zachowaj go dla siebie i swoich kolegów. Nie próbuj rozpowszechniać go na naszym forum bo niczego nie uzyskasz a wręcz przeciwnie.

Maciu jak byś nie zauważył słowo "warszawiak" było umieszczone w cudzysłowu , i nie mówię tu o pochodzeniu, tylko o stereotypie zachowania, a przez takie teksty kolega Arcon do tego stereotypu jak najbardziej pasuje,
mógł przemyśleć wypowiedź zanim na kogoś naskoczy, kogoś kto tylko proponuje jakieś koleżeńskie spotkanie w regionie w którym jak widać nic się nie dzieje w tym kierunku.
Maciu56 pisze:Poza tym akurat najmniejsze prawo do wypowiadania się na ten temat, masz Ty. Wiem o tym, jako warszawiak od wielu pokoleń. Przemyśl to, przedstawicielu neostrady z głębi kraju...

zgadza się jestem słoikiem i temu nie przeczę, ani nie ukrywam, ale nie będę siedzial jak mysz pod miotłą i się nie wypowiadał na temat zachowania drugiej osoby, w momencie kiedy naskakuje na mnie jak nastroszony kogut zwłaszcza jeśli nic nie zrobiłem.
Ja osobiście do warszawiaków nic nie mam, a nawet mam wielu znajomych rodowitych, ale nie cierpie tego właśnie stereotypowego zachowania, takiego "wywyższania się"
Romas
Forumowicz

Postautor: Romeciarz dodano: 17 cze 2014, 21:58

o matko jakie bicie piany, frustrat jakiś czy cuś :D
Aby zakręty były proste
Awatar użytkownika
Romeciarz
Klubowicz

Motocykl: R 250; Hyosung,R 1100 RT -były

Postautor: andrzej_sl dodano: 17 cze 2014, 22:04

Romas pisze:Tak się składa że jestem jednym z członków zarządu FPKP

wtf? :wrr:
Trzy najpopularniejsze słowa na świecie - "Made in China".
andrzej_sl
Klubowicz

Motocykl: Mińsk125-JL150-GS500-ST1100
Tel. kom.: 600413426

Postautor: andrzej dodano: 17 cze 2014, 22:36

Kolego Romas.
Wyluzuj. Z tego co wyczytałem, to Ty jako pierwszy obraziłeś tu piszących słowami "stare pryki".

Nie zmusisz nikogo do wspólnego spędzania popołudnia skoro ktoś nie ma czasu albo nawet chęci.
To chyba logiczne.

A skoro ktoś nie wypowiada się w temacie to znaczy nie jest nim zainteresowany i nie spamuje w stylu "chciałem przyjechać, ale akurat obiecałem rodzicom że dam im motocykl żeby ......bla, bla, bla."

Nikt w Naszym Klubie nikogo do niczego nie zmusza.
Możesz, to jesteś. Nie możesz, nie jesteś.

Ot cała logika.
Awatar użytkownika
andrzej
Klubowicz

Motocykl: VStrom 650 (był R-250,NT-650)

Postautor: Romas dodano: 17 cze 2014, 22:49

andrzej pisze: to Ty jako pierwszy obraziłeś tu piszących słowami "stare pryki".

W żadnym wypadku nie była to obraza, nawet takie banalne rzeczy muszę tłumaczyć?
Ku#wa ludzie czy wy się kompletnie na żartach nie znacie, poczucia humoru nie macie? Napisałem to w sensie że jak to starsza osoba miewa, woli siedzieć w domy przed TV i wcinać koreczki.
Z resztą po ch#j ja się tłumaczę jak i tak to nic nie da. jak ktoś będzie wrogo nastawiony to nic i tak nie zmieni, po prostu wypadało by czasami czytac troszkę ze zrozumieniem i humorem, ale jak widzę to z humorem zostało przeczytane ale chyba czarnym.
andrzej pisze:Nikt w Naszym Klubie nikogo do niczego nie zmusza.
Możesz, to jesteś. Nie możesz, nie jesteś.

Ale ja chłopie do niczego nikogo nie zmuszam, rzucam tylko propozycje i nic więcej.

Ahhh.... szkoda słów. Chcecie to siedźcie po domach albo gdzie tam wolicie, więcej propozycji integracji jakiejkolwiek nie złożę bo nie ma to najmniejszego sensu, inne kluby regionalne jakoś potrafią się zebrać, a tu tylko cisza grobowa, a jak ktoś coś napisze to lepiej na niego naskoczyć.... , nie Arcon? :cwaniak: ;)
Romas
Forumowicz

Postautor: andrzej_sl dodano: 17 cze 2014, 23:01

Romas pisze:Ahhh.... szkoda słów. Chcecie to siedźcie po domach albo gdzie tam wolicie, więcej propozycji integracji jakiejkolwiek nie złożę bo nie ma to najmniejszego sensu, inne kluby regionalne jakoś potrafią się zebrać, a tu tylko cisza grobowa, a jak ktoś coś napisze to lepiej na niego naskoczyć.... , nie Arcon? :cwaniak: ;)

A my niby gdzie do k... nędzy byliśmy w ten weekend? Czyżby w domu? ;p
Czytaj dokładnie forum, to będziesz wiedział, gdzie przemieszczamy się.
Ale ty naczytałeś sie pierdół o żabach i próbujesz na siłę zainteresować tym innych :rotfl: :rotfl: :rotfl: :cwaniak:
andrzej_sl
Klubowicz

Postautor: beniamin82 dodano: 17 cze 2014, 23:09

Romas tutaj raczej wszyscy jeżdżą... I nie chodzi tu o jakieś spektakularne wyjazdy.
Rzuciłeś temat grilla, nikt nie skorzystał trudno.
A to raczej ty wolisz siedzieć przy grillu niż jeździć.
I nie ma się co unosić, chciałeś dobrze wyszło jak zwykle.

Oferta zlotowo jeżdżeniowa u nas w KCMie jest olbrzymia, trzeba tylko wystawić niejednokrotnie nos poza Warszawę.
Obrazek
Awatar użytkownika
beniamin82
Zarząd KCM

Motocykl: Z125->Cruiser 250->BN251
Tel. kom.: 506177711

Postautor: andrzej_sl dodano: 17 cze 2014, 23:16

beniamin82 pisze:Romas tutaj raczej wszyscy jeżdżą... I nie chodzi tu o jakieś spektakularne wyjazdy.

No Benio, nie powiesz, że Italia nie była spektakularna :)
andrzej_sl
Klubowicz

PoprzedniaNastępna

Wróć do Regiony